Actualitate

Contestatie depusa de Daniel Horodniceanu in legatura cu numirea procurorului general

Publicat: 22 apr. 2019
1

Fostul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a contestat la Curtea de Apel Iasi, in contencios, procedura de numire a procurorului general organizata de Ministerul Justitiei. Horodniceanu s-a inscris pentru selectie, insa ministrul Toader a refuzat toti candidatii.

Breaking news! Klaus Iohannis a semnat: Mircea Negulescu este EXCLUS din Magistratura

Ministerul Justitiei a reluat cea de-a doua procedura de selectie a candidatilor pentru functia de procuror general, urmand ca noile interviuri sa fie sustinute pe 6 si 7 mai. Rezultatele celei de-a doua selectii vor fi comunicate pe 8 mai.

In cadrul primei proceduri de selectie a candidatilor pentru functia de procuror general, comisia de interviu prezidata de Tudorel Toader a apreciat ca niciunul dintre acestia, respectiv procuror general Augustin Lazar, procurorul DIICOT Marian Drilea, fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu si fosta adjuncta a Laurei Codruta Kovesi, procurorul Gabriela Scutea, nu indeplineste cerintele necesare pentru numirea in functie. Mandatul actualului procuror general al Romaniei expira pe 27 aprilie, Lazar urmand sa se pensioneze (Iohannis a semnat deja decretul de pensionare).

Comentarii
    • Auzi mai jjeegule, stim cu toții cum se face evaziune in privat si se fură, asa ca mai **** o p, si mai dute-n p matii de kkat!

  • Ce privire, cata seriozitate. Bag pariu ca daca il intrebi asa aleator vreun articol din Codul de procedura civila sau penal, nici din 3 incercari nu reuseste. E varza. Eu unul nu i-as da sa-mi plimbe nici catelul, nu sa se ocupe cu justitia.

  • S-a invatat cu lefuri grase. Vorba unui coleg de scris, sa mai treaca baiatul la privat, nu la dat cu sapa neaparat si mai vedem dupa aia cum e cu deontologia. Pana la urma in justitie nu se fac cercetari ale cosmosului sau operatii pe cord deschis, se aplica doar niste legi si alea de cele mai multe ori prost. De ce asa venituri uriase ?

    • Mai sugeti voi poola de kkatzi din privat, kkatzi borratzi si pproosti! Voi sunteti niste iddiotzi si evazionisti mai temmbelu poolii!!!

      • Iata ca sectorul privat asigura venituri la bugetul de stat in procent de 75-80 % , asa ca voi bugetarii sa stati cu tata in gura , si sa frecati menta

Adauga un comentariu