Mozaic muzical

Continua batalia pe averea lui George Motoi! Mama Giliolei, ultima sotie a actorului, decedata la 47 de ani, a dat-o in judecata pe fata artistului!

Publicat: 03 ian. 2018

Averea regretatului actor George Motoi a ajuns motiv de disputa in instanta.

Celebrul actor George Motoi a incetat din viata in 2015, la 79 de ani, fiind plans de sotia Giliola, dar si de prima nevasta, Cezara Dafinescu, cu care are o fata, pe Raluca. Dupa moartea sotului, Giliola, si ea actrita la Teatrul National din Bucuresti, a dat-o in judecata pe Raluca, motivul disputei fiind evident mostenirea ramasa in urma lui George Motoi.

In iulie 2017, insa, Giliola a murit neasteptat, la doar 47 de ani, si se parea ca procesul aflat pe rol se va termina automat, Raluca ramanand singura beneficiara de pe urma tatalui. Surprinzator, insa, Rodica Coconcea, mama Giliolei, a continuat actiunea deschisa in instanta de fiica sa, cerand ea acum o parte din averea lui Motoi. Cauza se judeca in prezent la Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, urmatorul termen fiind programat pe 22 ianuarie 2018.

Vaduva lui Ioan Luchian Mihalea a rupt tacerea. Marturisirea tulburatoare facuta de Adina

Acum 24 de ani, artistul Ioan Luchian Mihalea a fost ucis in apartamentul sau.

Anchetatorii s-au declarat socati de ceea ce au descoperit la fata locului: indragitul compozitor, solist si dirijor al grupului „Song” a fost gasit mort – lovit si strangulat cu un cablu, scrie A1.ro.

De atunci, a curs multa cerneala in presa despre aceasta crima odioasa, au fost lansate multe teorii ale conspiratiei, dar povestea de dragoste curmata brusc a ocupat, de fiecare data, un loc secund.

In 1993, atunci cand a fost ucis, Ioan Luchian Mihalea era casatorit cu „iubirea vietii lui”, asa cum o numea pe Adina, era tatal unui baietel si cei doi planuiau sa aduca pe lume si o fetita, care ar fi intregit imaginea perfecta a unei familii tinere si frumoase.loading...

Adauga un comentariu