Local

Continuă campania de dezinfecţie la nivelul asociaţiilor din Iaşi – FOTO

Publicat: 26 mart. 2020

Campania de dezinfecţie la nivelul asociaţiilor din Iaşi continua şi astăzi, 26 martie 2020.

Nu mai puţin de 80 de angajaţi fac dezinfecţii în intervalul orar 08.00 – 16.00, la nivelul asociaţiilor din Iaşi.

„Campania de dezinfecție la nivelul asociațiilor partenere continuă. Zilnic operăm cu 80 salariați în intervalul orar 08.00-16.00. Prioritatea noastră este siguranța cetățenilor!”, a transmis Alin Aivanoaei, director S.C. Termo-Service S.A.loading...

Comentarii
 • Ce dracu bai, va faceti publicitate.
  Dupa directiva Primariei asociatiile sunt obligate sa faca zilnic dezinfectia asociatiilor cum voi sunteti firma ce administrati peste 600 de asociatii in Iasi sunteti obligati sa faceti dezinfectia lor zilnic asa cum o solicita Ciobanu in adrese amenintand asociatiile ca sa le intoarca impotriva lui Chirica, nu-i asa nu mai este PSD-ist si trebuie lucrat.
  Deci voi nu faceti altceva decat respectati ordinul dat de Primarie, sau acum fiind situatie de urgenta profitati si umflati facturile si nu ar fi pentru prima oara cand o faceti.
  Deci lasati gargara si respectati dispozitiile
  Apropo: Vezi ca Directia Fond Locativ si Serviciul Asociatii Proprietari au notificat Comitetul executiv al asociatiilor de proprietari sa-si faca cont bancar, crezi ca poti sa faci 610 de conturi functionale la asociatiile pe care le administrezi?
  S-au voua nu vi se solicita acest lucru, dar vreau ca Ciobanu sa amendeze vreo asociatie particulara

 • BAI IESEANULE !! oamenii anunta si transmit ca fac ceea ce s-a stabilit. Te-ai trezit tu cetateanul turmentat sa comentezi. te plictisesti in casa? Iesi si da cu clor mai ametitule

Adauga un comentariu