Eveniment-Social

Continua lupta dintre fostele neveste ale subprefectului Ungureanu

Publicat: 18 ian. 2008
1

• Magistratii de la Judecatoria Iasi nu au reusit ieri decat sa dea un nou termen de judecata in dosarul in care fostele neveste ale subprefectului Florin Ungureanu se judeca pentru averea ramasa • Nici Mihaela Simionescu si nici Oana Ungureanu nu s-au prezentat ieri la Judecatorie • Oana Ungureanu, cea de-a doua sotie a fostului subprefect, este de acord sa imparta averea cu Mihaela Simionescu, dar in mod egal si nu disproportionat

Magistratii de la Judecatoria Iasi nu au reusit ieri decat sa dea un nou termen de judecata in dosarul in care fostele neveste ale subprefectului Florin Ungureanu se judeca pentru averea ramasa dupa moartea acestuia. La termenul desfasurat ieri au fost prezenti avocatii celor doua femei, insa nu a fost prezent avocatul copiilor si, automat, instanta de judecata nu a putut judeca dosarul. S-a amanat in doar doua minute, fara nici o discutie. Trebuie mentionat ca nici Mihaela Simionescu si nici Oana Ungureanu nu s-au prezentat ieri la Judecatorie. In acest dosar nu sunt implicate doar cele doua femei, ci vor lua parte la judecata si cei doi copii ai lui Florin Ungureanu, respectiv Dragos, in varsta de 16 ani, si tutorele Evei, fetita de doi ani. In urma acestui proces, judecatorii vor fi nevoiti sa imparta averea intre cei patru mostenitori ai fostului subprefect. Potrivit actelor depuse la dosar, averea lui Florin Ungureanu ar fi constituita in principal din urmatoarele bunuri: apartament cu doua camere in Podu Ros, vila Galata plus cinci mii de metri patrati cu o livada de 60 de ciresi, un autoturism marca Nissan Pathfinder din 2006, un ARO din 1968, unul din 1974 si un Olcit din 1990.

Din toata aceasta avere de cateva miliarde lei vechi, Mihaela Simionescu doreste sa primeasca un procent de 70 la suta. Oana Ungureanu, cea de-a doua sotie a fostului subprefect, este de acord sa imparta averea cu Mihaela, dar in mod egal. Prima casatorie a lui Florin Ungureanu a avut loc in anul 1986, iar in 1991 Mihaela l-a nascut pe Dragos. Casatoria celor doi a durat pana in anul 2001. Pentru ca Florin Ungureanu era la inceputul carierei politice in acea vreme, fostii soti au decis sa tina ascuns divortul si sa locuiasca in continuare impreuna in apartamentul din Podu Ros. In anul 2005, divortul a fost mediatizat, insa nu s-a stiut ca a existat o hotarare judecatoreasca inca din anul 2001. Mai mult, in acest dosar apare un alt aspect foarte interesant, si anume ca Florin Ungureanu nu ar fi cunoscut-o pe Oana Gavril in anul 2005 dupa ce aceasta i-a devenit secretara, ci inca din anul 2004, din timpul campaniei electorale. La vremea respectiva, Florin Ungureanu candida pentru un loc de senator in Parlament, iar Oana Gavril facea parte din oamenii care coordonau campania. Florin Ungureanu a renuntat in totalitate la relatia cu Mihaela in anul 2005, atunci cand s-a mutat cu Oana in vila din Galata.

Adauga un comentariu