Actualitate

Continua ostilitatile pentru preluarea uzinei Nicolina

Publicat: 16 iun. 2002

•Sindicalistii nu-l vor pe Prisecaru •PAS Nicolina conteaza pe concernul Fayat

Sindicatul salariatilor de la Nicolina SA este impotriva preluarii pachetului majoritar de actiuni de catre omul de afaceri Ioan Prisecaru. „Cand am auzit ca patronul firmei ASAM SA este interesat de cumpararea pachetului majoritar de actiuni, salariatii s-au interesat ce fel de manager este Prisecaru. Oamenii au aflat ca, desi afacerile pe care le conduce merg bine, politica sa salariala este foarte proasta. S-a mai auzit ca programul de lucru depaseste 8 ore si ca salariatii lui lucreaza atat sambata, cat si duminica”, ne-a declarat ieri Gheorghe Paduraru, liderul sindicatului de la Nicolina.
In urma cu cateva saptamani, Ioan Prisecaru s-a aratat foarte interesat de achizitionarea pachetului majoritar de actiuni la aceasta intreprindere. El a motivat acest lucru prin faptul ca societatile pe care le conduce au obiect de activitate apropiat de cel de la Nicolina
In cursul zilei de ieri, Dan Bliuc, directorul societatii Nicolina si conducatorul PAS-ului, ne-a declarat ca va continua sa lupte pe toate caile pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni. „Fiind vorba despre o competitie lunga, vom continua sa ne straduim sa demonstram ca meritam sa castigam. De aceea, unul dintre principalele obiective este atragerea de noi resurse. In aceasta directie, suntem pe punctul de a semna un acord de colaborare cu Fayat Grup, care este un mare producator de utilaje terasiere de mare capacitate”, a declarat Dan Bliuc.
In zilele urmatoare, Autoritatea pentru Privatizarea si Administrarea Participatiilor Statului va decide cine va prelua trei sferturi din capitalul social al SC Nicolina SA.
Doriana SAMATARUloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit