Cancan ultimă oră

Continuă scandalul la Acces Direct. Vulpița și Viorel o dau în judecată pe Emily Burghelea

Publicat: 25 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce privește personajul Vulpița. Ea susținea că tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. Pornind de aici, se pare că postul Antena 1 nu este singurul care vrea să o dea în judecată pe fosta asistentă, ci și soții Stegaru, care vor să se facă dreptate.

Scandalul de la Acces Direct nu s-a încheiat. Vulpița și Viorel o dau în judecată pe Emily Burghelea
Potrivit unor surse, Emily Burghelea urmează să fie dată în judecată de postul TV la care a activat ca asistentă. Se pare că șefii ai au fost foarte contrariați în urma declarațiilor pe care tânăra le-a făcut și o acuză că a încercat să le denigreze imaginea.

De asemenea, ea nu ar fi respectat ceea ce scria în contractul pe care îl semnase, unde era specificată plata unor sume uriașe de bani în cazul în care ”aduce atingere imaginii postului”. Ea a declarat că pe demisie a scris că nu poate ascunde astfel fapte de ordin penal, gest prin care sursele spun că ar încerca să atragă atenția. Astfel, dacă în urma procesului în care va fi implicată se va dovedi că a mințit și este vinovată, Emiliana ar putea plăti daune cuprinse între 50.000 și 300.000 de euro.

Se pare că postul nu este singurul care vrea să-i facă rău Emilianei. Conform informațiilor obținute de impact.ro, și familia Stegaru urmează să îi deschidă un proces acesteia, pe motiv că vor ca fosta asistentă să demonstreze în fața instanței cele afirmate, precum că Viorel o rupe cu bătaia pe Vulpița, deși testul poligraf a demonstrat deja că nu s-a întâmplat așa ceva.

Reacția Emilianei

Aceleași surse susțin că ei nu ar fi dorit, inițial, să recurgă la un gest atât de extrem, însă, în cele din urmă, echipa de la Antena 1 au reușit să îl convingă pe Viorel să ia atitudine și să-i facă rău tinerei. Emiliana a explicat că știe că nu este decizia lor și nu se poate supăra.

“Ce pot să spun? Fiecare face ceea ce îi dictează conștiința. Nu pot să mă supăr pe ei pentru că, în mod clar, sunt influențați. Eu nu am vrut să fac rău nimănui, pur si simplu nu am mai suportat atâta bătaie de joc. Eu am conștiința împăcată, știu cum i-am tratat pe acești oameni”, a declarat Emily.

Adauga un comentariu