Local

Contrabandist retinut de politie la Iasi, dupa o perchezitie domiciliara

Publicat: 29 nov. 2013
1
La data de 28 noiembrie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat suspectat de comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari. Astfel, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, in colaborare cu luptatorii S.A.S. si cu sprijinul S.O.S. Iasi, in cadrul cercetarilor derulate intr-un dosar penal, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta lui Dan B., din Iasi, suspectat de comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari.
Cu aceasta ocazie a fost identificata cantitatea de 22.960 de tigari de provenienta Republica Moldova si Ucraina, care au fost confiscate. Prejudiciul produs bugetului statului este de 11.892 de lei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda cu tagari. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca astazi, 29 noiembrie, sa fie prezentat Parchetului de pe linga Tribunalul Iasi, cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua in vederea recuperarii prejudiciului si documentarii intregii activitati infractionale.
Comentarii
  • Domnilor de la SIF si domnilor de la BZI cand faceti o descindere la Piata Nicolina acolo este raiul hotilor si contrabandistilor moldovenii vand orice tigari, benzina ,alcol produse alimentarte etc au camere inchiriate in caminul de langa piata acolo depoziteaza si apoi vand ce fac cei de la Politia Nationala Sectia V-a cei de la Locala sforaie habar nu au de ei

Adauga un comentariu