Local

Contrabandistii de tigari din Targu Cucu, in atentia politistilor. Doi au fost retinuti

Publicat: 19 ian. 2014
1

Plangerile repetate ale iesenilor cu privire la vanzarea de tigari de contrabanda din zona Targu Cucu, i-au determinat pe politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor sa organizeze o noua actiune. La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc trei perchezitii, pe strada Golia nr. 3, strada Pavlov si la caminul M2 din zona Decebal. Au fost ridicate aproape 50.000 de tigarete de contrabanda si patru persoane, dintre care doua au fost retinute de politisti. De asemenea, sambata s-au facut audieri pe banda rulanta.

Citeste si: Perchezitii de amploare in zona Kaufland Alexandru – UPDATE FOTO,VIDEO

„Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de instanta, au efectuat trei perchezitii, in locatii de pe raza municipiului Iasi, la domiciliile unor suspecti de savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari. Cu ocazia perchezitiilor, au fost ridicate aproximativ 50.000 de tigarete de contrabanda. Au fost aduse la sediul politiei pentru cercetari patru persoane suspectate de contrabanda cu tigari, urmând a fi dispuse fata de acestea masuri legale. Cercetarile continua”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: Prinsi in Piata Alexandru cand vindeau alcool tigari de contrabanda

Comentarii
  • Hai lasati-o mai moale cu actiunile SIF contra vanzatorilor de tigari. Cucu, piata Nicolina, piata Alexandru precum si in alte locuri zi de zi cei care te intampina primii la intrarea in piata sunt tiganii care vand tigari.
    O actiune la 5-6 luni este egal cu ZERO.

    • aia vand tigari la pachete, restul tinandu-le prin hoteluri, masini sau in casele lor…atunci spune-mi mie, pentru ce sa arestezi un contrabandist care are asupra lui doar un cartus de tigari? ii dai amenda si aia e. citeste legislatia si vezi situatia de la fata locului, fa o corelatie si dupa da un comment pertinent…nu de alta, dar esti varza

  • Mai nou tigarile se vand direct de la taraba in piete.
    Clientii stabili au distribuitorii lor,folosesc parole cunoscute si fac tranzactia.
    Aflandu-ma in piata Chirila din Tatarasi,un cetatean mi-a atras atentia ca a cerut ”doua rosii”,pe taraba aflandu-se dulciuri si bomboane de pom.La un moment dat vanzatoarea scoate doua pachete rosii de tigari si face tranzactia.

Adauga un comentariu