Eveniment-Social

Contract de 25 de miliarde de lei, derulat la Prefectura Iasi

Publicat: 06 aug. 2013
1

Autoritatile judetene vor stabili in cursul lunii viitoare carei societate ii va fi atribuit un contract derulat cu fonduri europene. Prefectura judetului Iasi a lansat recent procedurile pentru atribuirea unui proiect informatic care va lega fiecare deconcentrata in parte. Valoarea totala a acestui proiect este de cateva milioane de lei. Termenul limita de depunere a ofertelor este 16 septembrie, data la care va avea loc si deschiderea acestora. Licitatia derulata in acest caz prevede implementarea acestui sistem ce va face legatura intre prefectura si alte institutii deconcentrate din judetul Iasi, valoarea contractului fiind de 2,5 milioane de lei.

„Contractul prevede crearea unui sistem informatic care sa ajute managementul institutiei in activitatea de conducere, apt sa optimizeze functionarea tuturor structurilor organizatorice, pe toate nivelurile. Sistemul vizat este compus din urmatoarele componente: portal, management de documente si management de raportare”, se arata in documentatia de atribuire a conctractului.

Printre institutiile ce vor beneficia de o noua baza informatica se afla Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, Casa Judeteana de Pensii, Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Directia Judeteana a Finantelor Publice si alte institutii. „Proiectul isi propune, printre altele, analiza fluxurilor informationale, inter si intrainstitutionale si a problemelor specifice in vederea simplificarii si reducerii barierelor administrative pentru cetateni”, a mentionat Marian Serbescu, directorul cancelariei Prefectului.

Adauga un comentariu