Arte vizuale

„Contraste” la Galeriile de Arta ale Centrului de Studii Europene Iasi

Publicat: 10 mai 2013
3
Galeriile de Arta ale Centrului de Studii Europene Iasi (U.A.I.C.) gazduieste pana pe data de 31 mai 2013, expozitia de pictura  semnata de Constantin Tofan intitulata „Contraste„.
Expozitia este deschisa intre orele 09:00 – 17:00.
Recente interpretari, creatiile expuse simbolizeaza si documenteaza expresia unei incursiuni culturale de foarte buna calitate.
Dialog profund intre opera de arta si oameni, lucrarile comunica un univers ancorat in rafinate forme de expresie ale emotiilor si atitudinilor.
Expozitia “Contraste” depaseste spatiul conventional al  criptarilor  plastice,  evolutiile unice exprimand  vibratiile spirituale ale artistului.
Dincolo de interpretarile simbolistice, culori si ritmuri, lucrarile  dezvaluie registrul sacru al profunzimile spirituale ale marelui maestru.
Evenimentul expozitional este organizat in  cadrul Festivalul interna?ional “Arta si traditia in Europa”, editia a IV- a, proiect avizat de Ministerul Educa?iei Na?ionale in CAEN 2013, Directia Generala Educa?ie si Invatare pe tot parcursul vietii, axa: Culturi si civilizatii.
Adauga un comentariu