Eveniment-Social

Contrele sefilor din Iasi continua! Presedintele PSD il acuza pe primar ca are consilieri aserviti. Chirica: „La un moment dat va fi taxat de colegi”

Publicat: 19 sept. 2019

@ Maricel Popa, presedintele PSD Iasi, reaminteste ca membrii partidului din Consiliul Local nu-l mai asculta @ "Sunt unii in Consiliu care nu respecta pentru ceea ce au fost votati si s-au dus pentru interese. Lista a fost facuta de catre domnul primar, sunt fideli domnului primar", afirma Popa @ In replica, Chirica spune ca Popa va fi taxat politic @ "Nu are cu ce sa duca mai departe o misiune politica si loveste in propriii lui colegi de partid. Probabil ca va veni un moment cand colegii lui de partid il vor taxa si va incasa ceea ce trebuie sa primeasca", a replicat Mihai Chirica.

Odata cu venirea la Iasi a ministrului Muncii si Justitiei Sociale, Marius – Constantin Budai, acesta a tinut o conferinta de presa si la sediul PSD Iasi, alaturi de Maricel Popa, liderul filialei. Intrebat de situatia din PSD Iasi, unde sunt cunoscute conflictele interne, acesta a refuzat sa comenteze.

Totusi, Maricel Popa a tinut sa spuna ca mai multi consilieri locali PSD au ajuns sa asculte de primarul Mihai Chirica, exclus din partid. Popa spune ca nu are ce sa le faca. "Sunt unii in Consiliu care nu respecta pentru ceea ce au fost votati si s-au dus pentru interese. Lista a fost facuta de catre domnul primar, sunt fideli domnului primar, iar domnul primar nu mai este in partid. Nu avem ce sa le facem. A fost cazul Harabagiu (viceprimarul Gabriel Harabagiu – n.r.). Judecatorii l-au pus inapoi in organizatie. Nu poti sa-i dai pe toti afara", a precizat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi si al Consiliului Judetean Iasi.

Chirica: "Este o totala lipsa de respect pentru consilierii locali"

Contactat telefonic, primarul Mihai Chirica a explicat ca Maricel Popa nu face altceva decat sa-si jigneasca colegii de partid. Edilul vede ca, in cel mai scurt timp, presedintele PSD va fi taxat tocmai de membrii organizatiei. "Este o totala lipsa de respect pentru consilierii locali ai formatiunii pe care, din nefericire, el o conduce. In Consiliul Local Iasi, din partea Partidului Social Democrat sunt profesori universitari, fosti decani de facultati, sunt persoane care reprezinta mediul medical, sunt oameni care au un background foarte bun in ceea ce priveste domeniul afacerilor. Imi pare rau ca discuta in asemena conditii despre colegii de partid. Sunt de asemenea bucuros ca nu a reusit sa-i nominalizeze pe cei care-l reprezinta pe dansul. Sunt oameni fara studii, de regula, cei care-I promoveaza, multi cu probleme penale. Este dupa chipul si asemanarea pe care o are. Si in PSD, si in celelalte partide, cu cateva exceptii… Exceptiile sunt doi consilieri care-l reprezinta pe deputatul liberal, care nu fac altceva decat sa latre la propriu, zi si noapte, pe teme pe care nici ei nu le inteleg. Restul sunt oameni foarte onorabili, care vin si spun punctul de vedere. Nu de fiecare data punctele lor de vedere converg cu ale mele. Asta nu inseamna ca trebuie sa am eu dreptate de fiecare data. Pacat, regretabil, dar nu fara surprize. Nu are cu ce sa duca mai departe o misiune politica si loveste in propriii lui colegi de partid. Probabil ca va veni un moment cand colegii lui de partid il vor taxa si va incasa ceea ce trebuie sa primeasca", a replicat Mihai Chirica.loading...

Comentarii
  • Acest nemernic de Popa acuși va rămâne doar el cu potaia Laica și logoreica blondină în PSD Iași. Oamenii sunt scârbiți de aceste trei personaje infecte.

    • Bă kaka-besa la Odesa,te compari tu un ratat rahitic cu distinsa doamnă Gavril viitor ministru ? Ce pușlama este acest candriu cunoscut sub nume de cod “ licheaua betivă din Popou” ? La NEBUNI BAGHIULE!

  • O măsură curajoasa luată de Maricel Popa.Lumea trebuie sa știe ca e șeful Org Jud PSD! Consilierii Municipali PSD sunt in mare parte slugoii lui Chirica,având diverse interese! Nu ar fi o problemă ca Votează tot felul de ilegalitați,ca sunt împotriva iasului și iesenilor,e treaba lir,mai devreme decât își închipuie vor ajunge la beci alături de Chirica. Problema e ca Ieșenii cred ca PSD susține dezmățul urbanistic dirijat de Chirica și sunt repercursiuni electorale din acest motiv! Spargeți buboiul din CL IASI !

  • Ha, ha, ha ! Camy și distincția ! Blondină este o politrucă imbecilă și logoreică, uneori mai imbecilă și ca Veorica. Vorba aia : cine se aseamnă se adună în guvernul României. Una mai proastă ca alta.

    • Taci mă deformările. Auzi ce dobitoc,cum vorbește de o distinsă doamnă! Mă avortonule,când vreo dată ai să ajungi tu la degetul mic a doamnei Gavril?

  • Știe tot orașul că răpănoasa asta traseistă și-a făcut cariera mai mult cu fundul, de asta e poreclită CURULEȚ ! O PARAȘUTĂ PLINĂ DE HARFE ȘI TUPEU !

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit