Local

Controale ample in trafic. Soferii si pietonii au fost sanctionati

Publicat: 08 mai 2019
1

Politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au actionat pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor/vehiculelor, precum si a disciplinarii pietonilor în trafic.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

În cadrul actiunii au fost aplicate 109 sanctiuni contraventionale, în cuantum de 21.460 lei, dintre care 3  pentru neacordare prioritate pietoni, una pentru neacordare prioritate vehicule si 105 pentru alte categorii.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Spre exemplu, o femeie în vârsta de 75 ani, din municipiul Iasi, a fost depistata în timp ce conducea autoturismul sau pe B-dul Socola, emanând halena alcoolica, având o alcoolemie sub valoarea de 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost sanctionata contraventional si i s-a retinut permisul de conducere în vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

 

 

Adauga un comentariu