Local

Controale ample la Iasi. Politistii au dat amenzi usturatoare celor care au fost prinsi incalcand legea

Publicat: 11 mai 2017
1
Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Popricani au organizat o razie în comuna Trifesti, în vederea verificarii legalitatii actelor de comert, depistarii persoanelor care se sustrag de la cercetari, prevenirii faptelor comise cu violenta, precum si pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere.

Vezi si : Actiune de informare a politistilor ieseni, alaturi de studentii Academiei de Politie din Bucuresti – FOTO

Politistii de la Sectia 3 Politie Rurala Popricani au fost sprijiniti de politistii de la structurile de ordine publica, rutiera, urmariri, luptatori S.A.S., politisti de frontiera si reprezentanti ai D.S.V. Iasi si Ocolului Silvic Iasi. Au fost legitimate si conduse la sediul politiei pentru verificari 18 persoane. Au fost organizate doua filtre rutiere, fiind controlate 31 de autovehicule.

Politistii au aplicat 40 de sanctiuni contraventionale, valoarea sanctiunilor aplicate este de 13.500 de lei. Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere emise pe numele unor persoane si un mandat de executare a pedepsei închisorii. Au fost depistati trei minori disparuti si încredintati familiilor. De asemenea, politistii au efectuat o perchezitie domiciliara.

Adauga un comentariu