Local

Controale in mai multe zone din judet. Politistii au impartit sanctiuni

Publicat: 15 apr. 2019
1

Politistii din cadrul Sectiei nr. 8 Politie Rurala Letcani au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere si asigurarea unui climat corespunzator de siguranta publica. În cadrul actiunii au fost verificate 30 de autovehicule si au fost legitimate 45 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, în cuantum de 12.350 de lei, dintre care 11 conform O.U.G. nr. 195/2002 si 4 conform Legii nr. 132/2017. Au fost retinute doua permise de conducere si au fost retrase 4 certificate de înmatriculare si 4 seturi de placute cu numere de înmatriculare.

Un tânar de 22 de ani, din judetul Bacau, a fost sanctionat contraventional, cu amenda în cuantum de 435 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un auto, pe DN 28, în comuna Letcani, a efectuat o manevra neregulamentara de depasire.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Un tânar de 23 de ani, din judetul Botosani, a fost sanctionat contraventional, cu amenda în cuantum de 435 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un auto, pe DN 28, în comuna Letcani, a efectuat o manevra neregulamentara de depasire.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

Un tânar de 26 de ani, din judetul Neamt, a condus un autoturism, pe DN 28, în comuna Letcani, fara a avea asigurare de raspundere civila auto valabila. Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda, conform Legii nr. 132/2017 si s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare si a placutelor cu numarul de înmatriculare.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei
Adauga un comentariu