Eveniment-Social

Controale in Pascani si in zonele limitrofe

Publicat: 06 mart. 2016
1

Politia Municipiului Pascani si Sectia 6 politie Rurala Pascani au organizat o razie pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii contra patrimoniului si a persoanei, în special a infractionalitatii stradale, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistarea celor care comercializeaza bunuri de contrabanda, cât si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica.

S-a actionat în doua piete agro-alimentare, 2 târguri saptamânale, fiind controlate 18 unitati de alimentatie publica si verificati 7 vanzatori ambulanti, 31 de autovehicule si 12 atelaje hipo au fost verificate, fiind legitimate 69 de persoane.

Au fost aplicate 50 de sanctiuni contraventionale, în valoare de aproape 30.000 lei, si ridicate în vederea confiscarii produse de circa 4.300 lei. De exemplu, cu ocazia controlului efectuat la un magazin din Pascani, au fost gasite expuse la vânzare 21 pachete cu tigari fara documente de provenienta si fara a avea pretul afisat. Gestionarul a fost sanctionat conform, cu amenda în valoare de 1.000 de lei, iar tigarile au fost ridicate în vederea confiscarii. In aceeasi zi, F. Ion, de 45 ani, din judetul Suceava, a fost depistat pe DN2, transportând cu un autovehicul cherestea fara documente de provenienta, iar la solicitare a refuzat sa transporte marfa la Ocolul Silvic Pascani. A fost sanctionat cu amenda în valoare de 10.000 lei si s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Adauga un comentariu