Magazin

Controversatul Jeremy Clarkson, ROL intr-o comedie ruseasca

Publicat: 30 apr. 2015
Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in luna martie in urma unei altercatii cu un producator TV, a primit doua oferte de lucru din partea unor posturi de televiziune rusesti. Una dintre oferte consta in a fi actor intr-un lungmetraj de comedie. Dupa ce a fost concediat de BBC, Jeremy Clarkson a primit in ultima luna mai multe oferte de lucru din partea unor posturi TV din Rusia.
Potrivit publicatiei americane The Hollywood Reporter, fostul prezentator al emisiunii Top Gear s-ar afla in negocieri avansate in aceasta perioada pentru a interpreta un rol intr-un viitor film de comedie rusesc.
Armen Manasaryan, unul dintre producatorii filmului ‘Kot v sapogah”, a prezentat acest proiect organizatiei guvernamentale ruse cu rol de finantare a productiilor cinematografice, Cinema Fund. El a spus: „Oferim rolul unui personaj strain lui Clarkson. Nu ne-a dat inca un raspuns definitiv. Suntem in negocieri„. Proiectul cinematografic reprezinta o adaptare moderna a povestii Motanul incaltat si descrie felul in care un tanar din zilele noastre este transformat in motan. Nu este cunoscut deocamdata rolul pe care ar urma sa il interpreteze Jeremy Clarkson.
Adauga un comentariu