Eveniment-Social

Controverse pe tema Spitalului Regional de Urgenta! Unul dintre sefii PNL isi da cu parerea pe un subiect despre care nu stie nimic

Publicat: 21 sept. 2016
1
Locul unde va fi construit viitorul Spital Regional de Urgenta, cu fonduri europene nerambursabile, va fi anuntat de Comisarul European Corina Cretu, care va efectua o vizita oficiala la Iasi pe data de 30 septembrie. „Unul dintre cele mai importante subiecte pe care l-am abordat in pregatirea vizitei Comisarului European este cel legat de Spitalul Regional de Urgenta. Doamna Corina Cretu va anunta amplasamentul final, decizia fiind luata dupa analiza tehnica a tuturor locatiilor propuse pana acum”, a declarat Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi. Primarul Iasului multumeste public Ministerului Sanatatii si Comisarului European Corina Cretu pentru implicarea in realizarea acestui obiectiv, spre deosebire de alti lideri politici care prefera doar sa arunce fumigene si sa produca multa confuzie pe acest subiect.

Citeste si: Alesii judeteni au decis! Iata care va fi locatia Spitalului Regional de Urgente

„Personal, sunt consternat sa aud ca liderul national al unui partid, doamna Alina Gorghiu, se exprima ca un amator pe un subiect despre care nu stie nimic. Nici macar nu a avut decenta sa citeasca presa locala. Ii spunem noi doamnei Gorghiu ca cele trei spitale regionale, de la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova fac parte din acordul semnat cu Uniunea Europeana in vara anului 2015, iar demararea lucrarilor la cele trei santiere se va face simultan. Deocamdata, nu a fost anuntat oficial niciun amplasament, in niciunul dintre cele trei orase.  Daca tot vorbeste in necunostinta de cauza, ii cer personal doamnei Gorghiu sa vorbeasca macar cu respect despre Iasi si despre proiectele Iasului”, a mai afirmat primarul Mihai Chirica.
Comentarii
  • Domnule primar, propune-i doamnei Corina Cretu, sa finalizeze PUG-ul Iasiului, daca tot vine la Iasi. Pe seama specialistilor din primarie vom ramane si fara PUG. Mult succes.

  • Alinica se pricepe la toate. Chiar duceam lipsă de o a doua elena udrea. Singura ei problemă este că o ascultă doar proștii și, bineînțeles, pndliștii cinstiți ai lui băsescu, precum și unealta bețivului, Iohanis .

Adauga un comentariu