Magazin

Contul de mail al sefului SRI, spart de un hacker

Publicat: 07 ian. 2014

George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, face parte din cele mai noi victime ale cunoscutului hacker, Guccifer, specializat in spargerea casutelor de email ale politicienilor din intreaga lume. Potrivit ultimelor informatii, sefului SRI i-a fost accesat abuziv contul Yahoo de mail si i s-a schimbat parola de acces, informeaza realitatea.net.

Purtatorul de cuvant al SRI a confirmat pentru „Adevarul” faptul ca a fost spart contul de email al directorului Serviciului Roman de Informatii. „Putem confirma ca a fost spart un cont de email privat al domnului Maior. Este vorba despre un cont Yahoo, utilizat doar in chestiuni academice si gestionat de un asistent al domnului director”, a declarat Sorin Sava, purtator de cuvant. Acesta a adaugat ca este vorba despre un cont vechi, utilizat doar in scopuri academice, acesta fiind si profesor universitar.

Seful SRI a comentat si el situatia, prin intermediul biroului de presa. „Micul Guccifer va fi prins si va fi judecat dupa legile in vigoare”, a declarat Maior.

Idila dintre europarlamentarul PSD Corina Cretu si fostul secretar de stat din timpul administratiei Bush, Colin Powell, a iesit la iveala dupa ce Guccifer a postat, pe contul sau de Facebook, corespondenta dintre cei doi.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu