Dragoste

Conul, regina jucariilor sexuale

Publicat: 28 apr. 2010
6

Ai auzit de o jucarie sexuala numita Con, un vibrator care satisface o femei in toate pozitiile?

Conul este o jucarie sexuala care se presupune ca inlocuieste celebrul iepuras. Potrivit designului, el poate fi atribuit Reginei Padme Amidala din Star Wars. Este un vibrator minimalism de culoare roz (sau neagra), realizata din silicon moale, cu o baza anti-alunecare. Acesta foloseste baterii.

Conul este un vibrator hands-free si este usor de curatat. Poti sa-l asezi pe perete, pe podea sau sa-l utilizezi in pat. Este destinat in primul rand pentru femei, dar si barbatii il pot utiliza din moment ce nu se simt amenintati de el – Conul nu are forma de penis. Astfel, multe cupluri se pot juca cu Conul care ofera 16 programe de vibrare, inclusiv un buton pentru un orgasm care sa te lase praf.

Conul poate fi vazut ca o jucarie sexuala de pe o nava spatiala

Care sunt parerile utilizatorilor?
Utilizatorii au declarat ca au experimentat orgasme multiple, orgasme instantanee, orgasme anale si chiar ejaculare feminina. Zgomotul este una din caracteristicile negative si multe femei au intampinat dificultati in gasirea pozitiei potrivite pentru Con. De asemenea, trebuie subliniat ca jucaria nu este potrivita pentru cei lenesi, deoarece necesita un utilizator activ si inovator.

sursa: sexgen.ro

Adauga un comentariu