News Flash:

CONVOCARE

29 Octombrie 2004
821 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Consiliului de Administratie al Societatii Comerciale Centrul de Cercetare, Proiectare, Productie "CEPROPLAST" SA Iasi, in conformitate cu prevederile art. 117 din Legea 31/1990 – republicata, coroborat cu art. 14 din Actul constitutiv al societatii, convoaca:

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor
in data de 22 noiembrie 2004, la ora 15.00, la sediul Societatii Comerciale Centrul de Cercetare, Proiectare, Productie "CEPROPLAST" SA din Iasi, Soseaua Chisinaului nr. 23 A, judetul Iasi, pentru toti actionarii inregistrati la SC Registrul Roman al Actionarilor SA la data de 15 noiembrie 2004, stabilita ca data de referinta pentru tinerea acestei adunari.

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor va avea urmatoarea ordine de zi:
1. Revocarea Consiliului de Administratie
2. Numirea administratorului unic
3. Revocarea Comisiei de cenzori
4. Numirea Comisiei de cenzori

Actionarii persoane fizice pot participa la sedinta in nume propriu sau prin reprezentare, cu imputernicire data unui alt actionar pe baza de procura speciala, conform prevederilor legale in vigoare.
Actionarii persoane juridice pot participa la sedinta prin persoana careia i s-a delegat competenta de reprezentare sau printr-o persoana desemnata de aceasta, in conditiile documentului lor de constituire.
Formularele pentru procurile speciale de reprezentare se pot ridica, numai la cererea actionarilor care doresc sa mandateze o alta persoana pentru a-I reprezenta, de la sediul social al Societatii Comerciale Centrul de Cercetare, Proiectare, Productie "CEPROPLAST" SA Iasi, incepand cu data de 4 noiembrie 2004. Dupa completarea si semnarea lor, un exemplar al procurii speciale se va depune/expedia la sediul social al societatii pana la data de 15 noiembrie 2004 (data postei de expediere), cel de-al doilea urmand sa fie inmanat/expediat reprezentantului, care il va avea asupra sa in adunare.
Accesul la Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor se va face pe baza buletinului/carte de identitate si a certificatului de actionar/extrasului de cont eliberat de SC Registrul Roman al Actionarilor SA la data de 15 noiembrie 2004, in conformitate cu prevederile legale.
In situatia neindeplinirii conditiilor statutar legale de cvorum in data de 22 noiembrie 2004, urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor este convocata pentru data de 23 noiembrie 2004 cu mentinerea ordinii de zi, a orei si locului de desfasurare.

Presedintele Consiliului de Administratie
Cosmin Mircea Durnescu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013391 (s)