BZI LIVE

LIVE VIDEO – Coordonatorul instituției-cheie pentru mii de profesori, în plină pandemie de COVID-19, profesorul Silviu Iordache – Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” din Iași este invitat în Studioul BZI LIVE! Acesta va prezenta cele mai proaspete şi utile informaţii pe zona educaţională – FOTO

Publicat: 08 nov. 2020

Luni, 9 noiembrie 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE va fi prezent profesorul Silviu Iordache, director al Casei Corpului Didactic (CCD) „Spiru Haret” din Iaşi. Coordonatorul institutiei-cheie pentru mii de profesori, în plină pandemie de COVID-19 va prezenta cele mai proaspete şi utile informaţii pe zona educaţionala, în acest context dificil.

De asemenea, alături de acesta vor fi dialogate şi abordate o serie de probleme ce ţin de următoarea tematica: proiectele instituţiei ce vizează formarea profesională a angajaţilor din învăţământul preuniversitar ieşean, parteneriate cu instituţii educaţionale ce au în vedere acest proces, relaţia cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi sau premise şi valente europene pe segmentul profesionalizării cadrelor didactice. Pe de altă parte, vor fi abordate şi elemente ce ţin de proiectele europene în care a fost implicată CCD Iaşi şi interesul deosebit pe care îl au oamenii care asigura procesul didactic.

Cursuri de formare GRATUITE în pandemie, la CCD Iaşi

De precizat că, la Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” din Iaşi s-au derulat cursuri de formare GRATUITE, în pandemie, pentru profesori. Prin proiectul „Curriculum relevant pentru o educație deschisă” – CRED s-au derulat activităţi de acest gen ce au însemnat 2.880 de ore, 720 şedinţe web cu 600 de profesori. CCD Iaşi a abordat şi valorificarea tehnicilor și strategiilor digitale în procesul didactic on-line prin care, inclusiv până în luna decembrie anul acesta, sunt participanţi 300 profesori. Tot anul acesta, ca proiecte europene SSE s-au derulat
„Social Inclusion Through Inclusive Education”

Islanda – februarie 2020 în care 5 profesori metodişti ai CCD Iaşi au participat la un curs de formare pe incluziune socială respectiv

„Creatori de educaţie”, proiect finanțat POCU în cadrul CRED şi unde 4 premii au revenit pentru profesori din Iaşi. În acest context, ediţia BZI LIVE ce-l are ca invitat pe prof. Silviu Iordache va fi una de maximum interes şi plină de date utile pentru resursa umană din învăţământul public preuniversitar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Io v-am mai spus odată, așa că repet. S-a spus că e ”instituție cheie pentru mii de profesori”. Nu, nu este ”instituție cheie”. E doar un stabiliment populat cu oameni obosiți, care mănâncă și ei o pâine. Cursurile lor – vai de ele. Justifică doar niște state de plată.

Adauga un comentariu