Local

Copacii de pe Stefan cel Mare, protejati de materialele imprastiate pentru deszapezire – FOTO

Publicat: 19 nov. 2018

Lucratorii din cadrul Servicii Publice SA, structura subordonata Primariei Municipiului Iasi, au demarat astazi lucrarile de protejare a copacilor de pe Pietonalul Stefan cel Mare si Sfant.

Citeste si: Iarna 2018! Autoritatile intervin cu material antiderapant

Astfel, au fost montate mai multe panouri de plexiglass in jurul arbustilor pentru a-i proteja de clorura de calciu imprastiata pentru deszapezire.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru saptamana 19-25 noiembrie. Vremea anunta recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ.

Potrivit ANM, in saptamana 19-25 noiembrie, temperatura aerului va avea valori mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile estice, sudice si partial in cele centrale, iar in restul tarii vor fi in general apropiate de mediile multianuale ale saptamanii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi cel mai probabil excedentare in regiunile sudice, estice si local in centrul tarii, iar in restul teritoriului se vor situa in jurul mediilor climatologice ale saptamanii.

Adauga un comentariu