Retete cu carne

Copanele cu sos la cuptor

Publicat: 16 iul. 2012

Ingrediente:

12 copanele de pui
450 g cartofi taiati cubulete
2 linguri ulei de masline
1 lingura mustar Dijon
1 lingura miere de albine
sucul de la o portocala
450 g cartofi dulci taiati cubulete
100 g spanac

Mod de preparare:

Mai intai incingem cuptorul la 240 grade, apoi se amesteca mustarul, o lingura de ulei, miere si 2-3 linguri suc de portocala intr-un vas yena. Punem copanelele si le intoarcem in sos. Amestecam restul de ulei si cartofii si asezonam cu sare. Punem cartofii pe raftul de sus in cuptor si-i lasam la cipt timp de 20 de minute. Punem puiul pe raftul de jos si il lasam timp de 20 de minute. La jumatatea timpului de copt schimbam rafturile. Servim copanelele cu cartofi copti si spanac.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu