Actualitate

Copii disparuti de acasa

Publicat: 04 feb. 1999

In ultimul timp, ofiterii Biroului Disparitii din Inspectoratul Judetean de Politie sunt din ce in ce mai mult solicitati, in legatura cu disparitia adolescentilor de la domiciliile lor. Varstele celor disparuti se situeaza intre 10 si 15 ani, fapt care duce la supozitia ca gesturile lor reprezinta o revolta impotriva parintilor, pubertatea spunandu-si cuvintul.

Dorel Luntraru, 40 ani, din Tomesti, bloc 14, scara B, etaj 2, apartament 9, sofer la Comtom SA a reclamat faptul ca, pe 1 februarie i-au disparut de la domiciliu cei doi baieti: Florin Luntraru, 15 ani, elev in clasa a IX-a la Scoala generala nr. 24 Iasi si Adrian Luntraru, 12 ani, elev in clasa a V-a la Liceul „Emil Racovita”. Florin are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65 metri, saten, tuns scurt, fata ovala. In momentul disparitiei, Florin Luntraru era imbracat cu o bluza de trening de culoare kaki, blugi albastri, ghete maron deschis, iar pe cap avea un fes de culoare neagra. Celalalt copil al lui Dorel Luntraru, Adrian, prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,60 metri, blond, imbracat in pantaloni de trening de culoare albastru inchis cu dungi rosii, bluza de culoare verde, fara ciorapi in picioare, descult, iar pe sub imbracaminte avea pijamale. In momentul disparitiei, parintii se aflau in alta camera, iar copiii au disparut fara a lua chei de la locuinta sau bani din casa.

•La data de 28 ianuarie a disparut Mihaela Dinu, 11 ani, din Iasi, strada Ciusmeaua Pacurari nr. 3. Disparitia a fost reclamata cu intirziere, abia ieri, deoarece fetita a mai fost plecata de la domiciliu. Semnalmente: inaltime 1,30 metri, plinuta, par saten tuns scurt, ochi negri, fata ovala. Era imbracata la data disparitiei cu o geaca din fas de culoare albastra, pantaloni de trening de culoare gris, ghete maron, fes verde inchis. Cine poate da relatii in legatura cu minorii disparuti este rugat sa telefoneze la „Ziua de Iasi” sau la Dispeceratul IJP Iasi.loading...

Adauga un comentariu