Bancuri

Copiii au o perceptie complet diferita a vietii

Publicat: 04 iul. 2013
4

Copiii au o perceptie complet diferita a vietii

Nuditate

O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: „Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!”.

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: „Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?”

Onestitate

Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: „Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile”.

Pareri

In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: „Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui”.

Ketchup

O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. „Este directorul, mama” i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: „Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap”.

Batranete

O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea.. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit „Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva”.

Imbracaminte

O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: „Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala”. „De ce, scumpa mea?”. „Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare”.

Scoala

O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: „Imi pierd vremea cu scoala” ii spune mamei. „Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!”

Adauga un comentariu