Eveniment-Social

Copiii cu malformatii sint paziti de SRI

Publicat: 18 iun. 1999

•In ultimele doua saptamini s-au nascut copii cu malformatii grave •un prunc cu doua capete, cu coada si cu penis de porc, altul fara cap, in forma de balon, cu miinile si picioarele atrofiate, ultimul fiind cu bot de lup si antebrate animalice au vazut lumina zilei in maternitatea ieseana

Serviciul Roman de Informatii a instituit la Maternitatea „Elena Doamna” din Iasi un regim de stricta supraveghere interzicind accesul ziaristilor in Laboratorul de anatomie patologica. In ultima perioada, la maternitatea ieseana s-au nascut mai multi copii cu malformatii genetice iesite din comun.
Debutul l-a facut un copil fara cap, in forma de balon si cu membrele superioare si inferioare atrofiate – care a decedat la citeva minute dupa nastere. De frica, cadrele medicale au aruncat cadavrul copilului in crematoriu si au sters astfel urmele. La nici doua saptamini de la intimplare, in acelasi loc s-a nascut un copil cu doua capete, penis de porc si coada. Si de aceasta data, micul monstru a fost nascut mort, parintii interzicind total accesul mass-media pentru prezentarea cazului.
Din informatiile pe care ziaristii de la „Ziua de Iasi” le-au obtinut prin mijloace specifice, pozitia sociala foarte ridicata a parintilor monstrului i-a speriat ingrozitor pe medici, care au instituit un embargou informational in legatura cu progenitura nascuta si decedata ulterior. De remarcat este faptul ca, in urma presiunilor exercitate de parinti si SRI, cadrele medicale au aplicat la rindul lor „legea tacerii”.

Supraveghere dura la Elena Doamna

Apogeul demonstratiilor de forta ale Serviciilor Secrete Romane l-a constituit tacerea impusa in cel de-al treilea caz inregistrat la maternitatea ieseana, caz ce a facut vilva in mass-media, cunoscut sub numele de „copilul-lup”.
Gabriel Oancea, nascut la 4 iunie, a prezentat sindromul Facies lupus, adica proeminente ale mandibulei inferioare si deformari ale scheletului care dau forma si impresia de animal. In urma aparitiei acestui caz, Serviciul Roman de Informatii a organizat o supraveghere dura pentru obiectivul „Elena Doamna”, in maternitate interzicindu-se accesul mass-media.
Unul dintre apropiatii serviciului au declarat „under cover” redactorilor nostri ca SRI incearca sa obtina genele care au generat boala, in scopul vinzarii ei pe scara larga celorlalte servicii secrete, in special celor israeliene.
Precizam ca familia Oancea, Dumitru si Alina mai au doi copii normali de 3 si 5 ani. Copilul-lup abia supravietuieste in Maternitatea „Elena Doamna”, familia nu vrea sa-l ia acasa, iar cadrele medicale spun ca nu il vor mai tine in viata. Acest fapt se datoreaza fricii ca acest copil sa nu ajunga un monstru.
Vom reveni.
Catalin DUMITRESCUloading...

Adauga un comentariu