Sport

Copiii de la clubul Pumas Iasi au urcat pe podium in turneul de la Focsani

Publicat: 20 sept. 2016

Grupa de copii nascuti în anul 2009 a clubului Pumas Iasi s-a clasat pe locul 3 la Cupa Prosport” Focsani. În faza grupelor, Pumas a învins LPS Focsani cu 4-2 si a pierdut cu 2-4 în fata Otelului Galati, iar în semifinale a cedat cu 1-4 în fata formatiei Kinder Bucuresti. În finala mica, echipa ieseana a învins Luceafarul Braila cu scorul de 3-2 si a intrat în posesia medaliilor de bronz. Locul I la categoria 2009 a fost cucerit de Otelul Galati, care a învins în finala cu scorul de 5-2 formatia Real Junior Vaslui.

Antrenorul Ciprian Brighiu a deplasat la Focsani urmatorul lot de jucatori: Afloroaiei Stefan, Bumbu Arthur, Savescu Rares, Pavaleanu Radu, Talasca Ianis, Grandori David, Hrimiuc Paul, Tenica Theo, Cardasim Victor, Stanila Denis, Tanase Andrei. Cardasim Victor a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului la aceasta categorie.

Denis Mihai, golgeter si cel mai bun jucator al turneului la categoria 2008

Pumas Iasi a participat la Cupa “Prosport” si cu grupele 2007 si 2008, cu ambele oprindu-se în faza sferturilor de finala. La grupa 2008, ieseanul Denis Mihai a iesit golgeter cu 15 goluri marcate pâna în sferturi si a fost desemnat cel mai bun jucator al competitiei. Pe lânga diplome si cupe, Mihai a plecat acasa si cu un pretios „trofeu„, un autograf de la fostul international Adrian Mutu primit pe tricoul de joc.

„A fost un turneu reusit, foarte bine organizat si ma bucur ca am reusit sa urcam pe podium. Pentru prima lor participare la un turneu, prezenta pe podium este un rezultat foarte bun. Si cu grupele 2007 si 2008 am avut rezultate bune, am câstigat grupele, dar ne-am oprit în sferturi. Vreau sa remarc si evolutia lui Denis Mihai, care la grupa 2008 a iesit golgeter cu 15 goluri marcate si a fost desemnat cel mai bun jucator. Este un copil foarte bun si a fost apreciat de catre toti cei prezenti”, a declarat Ciprian Brighiu, antrenorul copiilor de la clubul Pumas Iasi.loading...

Adauga un comentariu