Actualitate

Copiii din Popricani, participanti la un concurs extraordinar – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 08 apr. 2015

In cursul zilei de astazi, in comuna Popricani, a avut loc un concurs inedit pentru copiii din clasele gimnaziale. Competitia a fost organizata la initiativa Politiei Romane, in colaborare cu Consiliul Local din Popricani, activitatea desfasurandu-se in incinta Scolii Gimanziale. La acest concurs au participat o parte din elevii de clasele V-VIII, evaluarea fiind facuta in fucntie de rezultatele la proba scrisa si cea practica. Tema concursului a fost buna conduita pe strada si in spatiile publice. Toti participantii au fost premiati, iar cei care au urcat pe podium au primit premii substantiale. Vom reveni cu noi informatii!
Citeste si: La Iasi se organizeaza concursul international de comunicare a stiintei FameLab

Comentarii
  • Eu dau spargeri din 2 in 2 zile pe la biserica, camin cultural, case ale cetatenilor si astia in loc sa ma prinda fac propaganda primarului. A, a venit ala , seful de la bzi, ala cu nume de ****** dupa miel la parlog si trebuia sa scrie ceva de bine in ziar.

    • Daca ai fi tu inculpatul , garantez ca ai scrie in orice alta limba , numai romana , nu. Esti un ipocrit ce vrea sa ,,,,.Nici nu stiu ce vrei, sincer. CRED CA VREI SA ITI MANIFESTI FRUSTRAREA .

  • Aia era scoala de la Popricani? Vai mama ei scoala. Doamne ca frumoasa mai era candva, acum mai are un pic si se darama, rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • Bun, bun, concursurile sunt bune.
    Dar cand face domnu’ Primar ceva si pentru amaratul asta de sat? Macar piatra pe strazi mai primim? Ca cea pusa de otonel s-a cam dus…. apa nu, canal nu, bunica la 70 km de oras are si apa si canal. Ce faci dumneata domnule Primar pentru satul Popricani, pentru locuitori, ce ai facut si ce ai in plan sa faci?

  • DE CE NU PUNCTEAZA NIMENI DIN POPRICANI TOT CEEA CE E VZIBIL SCHIMBAT IN BINE???DIN MESCHINARIE?DIN INVIDIE?DIN INDOLENTA?…SURPRINDETI INTR-UN MOD NEPLACUT OPINIA PUBILCA DOAR CU ASPECTE NEGATIVE . PACAT!!! CEEA CE ATI COMENTAT NU OGLINDESTE DECAT PROPRIUL DVS CARACTER ,,(DIN PACATE, NU AL UNOR OAMENI ONORABILI)!

Adauga un comentariu