Actualitate

Copiii nu le calca pe urme lui Dragos Bucur si Danei Nalbaru

Publicat: 25 aug. 2019

Linia artistica din familia Bucur-Nalbaru se opreste la parinti. Copiii lui Dragos Bucur si ai Danei Nalbaru nu dau semne ca ar fi interesati de actorie, ca tati, sau de muzica, in care mami a facut cariera in prima parte a vietii. Preocuparile juniorilor sunt de cu totul alta natura.

Fara a face un caz din asta, Dragos, din nou prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, si sotia lui au dezvaluit ca fetele sunt interesate de pictura si fotografie – in special cea mare, Sofia, care are 12 ani, Roxana, copila adoptata, fiind inca prea mica -, iar Kadri, baietelul lor, mezinul familiei, vrea sa se faca, nici mai mult, nici mai putin, om de stiinta!

Ca sa arda etape si sa inceapa deja pregatirea, pustiul de 4 anisori i-a cerut mamei sale sa-l invete alfabetul si mai ales sa scrie si sa citeasca. Chiar daca nici macar in planul ei educational, tinand cont ca a ales pentru copiii ei modul de invatamant de acasa, nu preconiza ca fiul ei va fi asa dornic de scoala, Dana Nalbaru s-a conformat si a trecut la treaba.

Kadri, baietelul lui, face matematica de la 3 ani! Kadri este un copil precoce, care la trei ani deja stia sa faca adunari si scaderi. Atat Dragos Bucur, cat si Dana Nalbaru s-au aratat mai mult decat incantati de pasiunea lui pentru matematica si, vazand cat de usor se descurca sa faca adunari si scaderi, au trecut la operatiuni ceva mai dificile. Cand i-a dat de facut o inmultire, iar copilul s-a descurcat admirabil, actorul si-a dat seama ca nu are nici cea mai mica sansa sa-l vada in filme alaturi de el si trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca are in casa un mic geniu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit