Actualitate

Copiii Reginei Elisabeta a II-a îi aduc omagiul la Westminister Hall – LIVE VIDEO

Publicat: 16 sept. 2022
Copiii Reginei Elisabeta a II-a îi aduc omagiul la Westminister Hall - LIVE VIDEO
Copiii Reginei Elisabeta a II-a îi aduc omagiul la Westminister Hall

Regele Charles conduce o priveghere în jurul sicriului Reginei, în timp ce aceasta continuă să stea în statul la Westminster Hall. Toți copiii defunctului monarh – Regele, Prințesa Regală, Ducele de York și Contele de Wessex – sunt prezenți în timpul evenimentului.

Unii membri ai publicului sunt, de asemenea, martori la priveghi. Coada pentru a vedea catafalcul Reginei s-a redeschis în această seară, fiind închisă din cauza problemelor de capacitate, cei îndoliați se confruntă acum cu o așteptare de peste 24 de ore.

Mii de oameni și-au adus omagiu Reginei, care stă laWestminster

Coada aproximativ cinci mile (8 km) lungime și se întinde până la Southwark Park din sud-estul Londrei.

Mii de oameni și-au adus omagiu Reginei, care stă laWestminster până luni, la ora 06:30 BST.

Marele fotbalist David Beckham s-a alăturat cozii de kilometri lungi de oameni care așteaptă să-și aducă omagiu reginei Elisabeta a II-a.

Oamenii l-au zărit pe fostul căpitan al Angliei în rândul celor îndoliați de lângă Parlamentul Marii Britanii, la prânz, vineri. Se crede că s-a alăturat la coadă la 2 dimineața și s-a aliniat mai mult de 10 ore cu mii de alții.

Prințul Harry, permisiune specială din partea Palatului Buckingham

Fratele mai mic al Prințului William a primit permisiunea de a purta uniforma în urma unei intervenții a oficialilor de la Palatul Buckingham. Această decizie a fost luată după ce s-a aflat că Prințul Andrew, care s-a retras din viața publică în urma rolului său în scandalul Jeffrey Epstein, a primit o permisiune specială de a-și purta uniforma militară la priveghi, deși i-a s-a interzis la evenimentele ceremoniei anterioare.

„A fost o situație ridicolă, având în vedere că Ducele de Sussex și-a servit țara și este un membru foarte respectat al forțelor armate cu tot ce a făcut pentru veterani. Este important ca nepoții Reginei să fie făcuți cu toții să se simtă bine-veniți și confortabili în timp ce participă la funeraliile iubitei lor bunici”, au declarat surse regale.
Adauga un comentariu