Magazin

Copiii sefilor de clanuri: Opulenta, kitsch si studii in strainatate – FOTO

Publicat: 07 mart. 2013
1
Copiii sefilor de clanuri pozeaza de mici in mafioti. Acestia se pregatesc inca de mici pentru a le calca pe urme parintilor: posteaza pe retelele de socializare fotografii in care isi frig in tigaie ultimul model de IPhone, pozeaza in masini de sute de mii de euro, cu pistoale in maini sau sezand in jilturi poleite cu aur.
Copiii sefilor de clanuri, care sunt imbracati in Armani si Versace sunt departe de a avea o copilarie normala, scrie evz.ro Beizadelele familiilor Carpaci, Stancu, Ionelas sau Sandner se pregatesc sa conduca averile de milioane de euro ale parintilor lor.
Au crescut in opulenta si kitsch, nu au nici cea mai vaga idee despre valoarea banului muncit, dar stiu sa epateze. Ceasuri scumpe, pistoale, mobilier suflat cu aur, in care isi „odihnesc” trupurile de adolescenti obezi, indopati cu fast-food.
Multi traiesc „afara”, la Geneva, in Munchen, Frankfurt sau Paris, astfel ca atunci cand isi povestesc ultimele intamplari pe Facebook o fac in germana sau franceza. Cu greseli, pentru ca nu s-au ocupat prea des cu scoala.

sursa:rtv.net 

Comentarii
  • Da pe astia de ce nu-i controleaza nimeni,sa dovedeasca cum au facut avere?
    Sa-i ia la puricat ca pe parlamentari cu declaratii de avere si dovezi.Ce nu poate fi dovedit se confisca.

Adauga un comentariu