National

Copil MORT dupa 24 de ore de la internare. Parintii INNEBUNITI cauta dreptate!

Publicat: 20 apr. 2015
1
Un copil de 7 ani a murit la Spitalul din Curtea de Arges, la 24 de ore dupa internare. Diagnosticul pus initial a fost de enterocolita. Parintii acuza medicul de malpraxis si au depus la Parchet o plangere penala. Bogdan avea 7 ani si abia intrase la scoala. In urma cu doua zile, baietelul din localitatea argeseana Corbeni a fost dus de urgenta la spitalul din Curtea de Arges. Varsa, avea dureri de burta si temperatura mare. Copilul a fost consultat si internat cu diagnosticul de enterocolita. Fara a i se face analize insa, spun rudele.
„Nu radiografie, nimic. Pur si simplu, printr-o palpare a abdomenului nu poti sa-ti dai seama ce are”, a declarat matusa copilului. Starea copilului s-a inrautatit, iar parintii au cerut sa fie transferat. Medicii au refuzat insa sa-l mute, pe motiv ca nu este un caz grav. „Daca ne dadea trimitere la spital, scapa copilul. A murit cu zile”, spune tatal copilului.
Bogdan a murit in bratele mamei sale, pe patul de spital, in mai putin de 24 de ore de la internare. Parintii lui Bogdan spun ca medicii l-au tratat pe copil cu indiferenta si nu i-au facut analize pentru a stabili un diagnostic precis. Parintii baietelului mort in spital au depus plangere penala impotriva medicului si au facut o sesizare si la Colegiul Medicilor.Comentarii
  • Saracii oameni daca dadeau bani nu le murea copilul. La puscarie cu vinovatii. Pinochio si gasca lui de hoti huzuresc. Rusine Ponta morcu zile copii in spitale si tu umbli numai cu minciuni.Asa sa ai si tu parte impreuna cu toata familia ta.

  • tara de rahat cu oameni de c…. schimbati prefixul tarii oameni buni. e in van sa te zbati pe aici.
    coruptia, incompetenta sunt generalizate, pandemice, endemice.
    faceti pe tara asta ceea ce patapievici facea acum vreo 20 de ani…

Adauga un comentariu