Actualitate

Copilul care a baut otrava a murit, iar bunica acestuia s-a aruncat din tren

Publicat: 14 ian. 2002
1

•Dupa aflarea vestii mortii copilului, Georgeta Sandu, bunica pruncului, s-a aruncat din tren •Femeia a avut remuscari pentru ca nu a avut grija de micut si acesta a baut otrava •Ea se afla internata in stare grava in Sectia de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie

O femeie s-a aruncat din tren, dupa ce a aflat ca nepoata ei, in varsta de doar un an si patru luni, a murit otravita. Copilul din comuna Lungani care a fost internat, sambata dupa-amiaza, in stare foarte grava, la Spitalul de copii „Sf. Maria„, a murit in cursul zilei de ieri. Timp de aproximativ 30 de ore, medicii au facut tot posibilul pentru a salva viata Gabrielei Totoi, dar totul a fost zadarnic. Sambata, fetita, impreuna cu verisorii ei, se juca prin curte. La un moment dat, ea a intrat sub un sopron unde bunica avea adunate fel de fel de lucruri, printre care si o sticla cu otrava. Fetita a baut din sticla care continea lindavet, o otrava impotriva raiei. Copilul, impreuna cu sora ei au fost lasati in grija bunicii, deoarece mama era la maternitate unde a nascut doi gemeni, iar tatal era plecat cu treburi in judetul Botosani.

La aflarea vestii ca nepotica a murit, Georgeta Sandu, bunica acesteia, si-a pierdut mintile. Singurul gand al femeii a fost acela de a-si pune capat zilelor. Ea si-a lasat nepotica la morga spitalului si a plecat. Ajunsa in gara, ea s-a urcat intr-un tren accelerat si in apropierea localitatii Roman s-a aruncat. Batrana a fost transportata imediat la Spitalul de Neurochirurgie si internata in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. In urma investigatiilor medicale, Georgeta Sandu a fost diagnosticata cu contuzie cerebrala, plaga scalpata parietala dreapta, luxatie umar cu fractura de humerus, fracturi costale. Starea pacientei este destul de grava. „Leziunile din zona capului nu sunt chiar atat de grave, dar ridica probleme leziunile pulmonare. Coastele rupte au perforat plamanii bolnavei, ceea ce nu este un lucru usor. Oricum, starea pacientei este grava”, ne-a declarat dr. Florin Gramada.

Cand femeia a aflat ca nepoata a murit, nu a reusit sa spuna decat ca, daca afla ginerele, o omoara. Pentru a ajunge la spitalul iesean, Georgeta Sandu a mers cu sania si o masina de ocazie. La dispensarul din localitate nu era nimeni, iar Serviciul de Ambulanta din Tg. Frumos nu a trimis o autosanitara, deoarece nu a fost solicitata de catre un cadru medical.

Adauga un comentariu