Local

Copilul de la Piatra Neamţ, transferat la Iaşi cu arsuri de gradul 2 şi 3. Tatăl său a aruncat apartamentul în aer cu 3 butelii – EXCLUSIV/ UPDATE

Publicat: 27 ian. 2021

Un copil, în vârstă de 7 ani, a suferit arsuri grave din cauza unei explozii puternice. Tatăl său a aruncat locuinţă în aer cu 3 butelii.

Băiatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Piatra Neamţ. După mai multe investigaţii, s-a cerut transfer la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iaşi.

În urmă cu puţin timp, într-un apartament din municipiul Piatra Neamţ a avut loc o explozie. Un bărbat s-a aruncat în aer. În apartament se afla propriul copil. Situaţia bărbatului a fost una mai dificilă, gestul lui a fost făcut ca urmare a unei dispute cu fosta soţie pentru custodia băiatului.

Bărbatul a pierdut custodia copilului iar acest lucru l-a determinat să producă un gest care ar fi putut avea consecinţe dramatice pentru fiul său, el dar şi pentru întregul bloc în care cei doi locuiau.

UPDATE: „Pot confirma că s-a dat aviz pentru acest pacient. Nu a ajuns în spitalul nostru. Când ajunge se va face evaluarea primară şi vom face o declaraţie”, a declarat dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul Sfânta Maria din Iaşi.

Citește și: Iată buteliile care au explodat în apartamentul din Piatra Neamţ

Reporterii BZI.RO au fost cei care au tras semnalul de alarmă

Pe pagina de Facebook a Cotidianului Bună Ziua Iași, bărbatul a dat mai multe mesaje spunând că vrea să recurgă la un gest şocant, acela de a da foc celor trei butelii care se aflau în apartamentul cu pricina. Bărbatul era nemulţumit pentru că a pierdut custodia copilului. Reporterii BZI.RO care au vorbit în EXCLUSIVITATE cu bărbatul au încercat să îl convingă pe acesta să nu recurgă la un gest care ar putea avea consecinţe grave asupra lui şi a copilului.

După ce au încheiat convorbirea cu bărbatul, reporterii BZI.RO au luat legătura cu Purtătorul de Cuvânt al IPJ Neamț. Aceştia s-au dus la faţa locului, ia mascaţii de la SAS a intrat peste el, moment în care bărbatul a aprins o flacără şi s-a produs o explozie.

În urma deflagrației, minorul a suferit arsuri la nivelul feței iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați la UPU Piatra-Neamț de unde au fost redidecționați la Spitalul din Roman.

Poliţiştii au intervenit la domiciliul unui bărbat care ameninţa că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul e afla în casa cu propriul fiul. În momentul în care poliţiştii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar una în urma acestui lucru a fost declanşată o explozie. Facem cercetări la faţa locului. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar copilul a fost transportat la spital., a declarat, pentru BZI.RO, Agent Mocanu Dimitrie.

Citește și: Un bărbat s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său

Comentarii
  • se stia ca ameninta ca da foc.mai multa strategie domnilor.vedeti ce sa intamplat.el ca el dar viata copilului ???misiune ratata.mai reflectati si analizati cu alta ocazie.

Adauga un comentariu