Eveniment-Social

Copilul din Iasi otravit in Italia a MURIT!

Publicat: 15 mart. 2013
1
Ieri dupa-amiaza, medicii italieni au confirmat decesul copilului de 5 ani, otravit in mod suspect dupa ce a mancat dulciuri. Sebastian, micutul din Podu Iloaiei, a luptat pana in ultima clipa, insa nu a reusit sa supravietuiasca. Acesta era in coma profunda, tinut in viata doar de aparate. Carabinierii continua cercetarile pentru elucidarea circumstantelor in care familia ieseana a devenit tinta acestui atac.
Preotul roman din Messina, Petru Voicu, a declarat pentru Cotidianul Buna Ziua Iasi ca va mobiliza comunitatea romana din Italia pentru a strange o suma de bani, cu scopul de a ajuta familia cu cheltuielile pentru inmormantare si transport.
Reamintim ca pe data de 8 martie, Tache Monica si Daniel Lupascu si-a dus cei trei copii la spital, dupa ce acestora li s-a facut rau din cauza unor bomboane pe care le-au mancat, dulciurile fiind lasate la usa familiei intr-o sacosa. Ulterior a reiesit faptul ca bomboanele au fost otravite cu o substanta foarte puternica.
Acestia erau stabiliti de mai multi ani in Italia, in localitatea Naro, si si-au adus copiii alaturi de ei de doar cateva luni.
Vom reveni cu amanunte.Comentarii
  • Ce nenorociti ! Cum a omori un COPIL NEVINOVAT ? Ce vina a avut el in tot acest scandal ? Imi pare rau pentru ca a murit un copilas inocent ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

  • AU PIERDUT UN INGERAS,CONDOLEANTE ACESTEI FAMILII. O SA PLATEASCA TOATA NATIA LOR DE ITALIENI SCIRBOSI SI PUTUROSI PENTRU BIETUL SUFLETEL.

Adauga un comentariu