National

Copilul Elodiei si al lui Cristian Cioaca, declaratie-soc in fata judecatorilor

Publicat: 20 iun. 2015
1
Calvar nesfarsit pentru mama Elodiei. Dupa ce in urma cu cateva zile femeia a aflat ca a pierdut lupta pentru custodia nepotului ei, Emilia Ghinescu mai trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata in valoare de 1.000 de lei. Durerea e cu atat mai mare cu cat, in instanta, copilul le-ar fi spus judecatorilor ca nu isi mai cunoaste bunica, informeaza Romania TV.
Mama Elodiei a declarat in nenumarate randuri ca nu va renunta la custodia nepotelului ei si a depus o cerere in instanta pentru a obtine tutela copilului. Sperantele ei au fost naruite dupa ce magistratii au decis ca baietelul sa ramana in continuare in grija surorii lui Cristian Cioaca.
Mai mult, magistratii au decis ca Emilia Ghinescu sa plateasca si cheltuielile de judecata in valoare de 1.000 de lei. Avocata familiei Ghinescu a povestit ca Patrick a fost de mai multe ori in vizita la tatal sau in inchisoare, iar in fata instantei a declarat ca nu isi cunoaste bunica din partea mamei. Desi a pierdut orice cale legala de a obtine custodia nepotelului ei, Emilia Ghinescu spune ca nu va renunta la lupta.
Emilia Ghinescu nu si-a mai vazut nepotul de 2 ani si nu poate sa il viziteze de Patrick decat in prezenta rudelor lui Cristian Cioaca, adica in casa acestora, iar acolo nu este primita.
Femeia nu isi mai gaseste linistea de aproape 8 ani de cand Elodia a disparut si nu i-a mai ramas decat sa mearga si sa se roage la mormantul gol al fiicei sale.
Adauga un comentariu