Diverse

Copilul i-a fost rapit la doi ani si a disparut fara urma. Dupa 20 de ani a sunat telefonul

Publicat: 27 oct. 2016
14

O mama si-a revazut fiul la 20 de ani dupa ce acesta a fost rapit de tatal lui.
 
Steve Hernandez a disparut in 1995. Tatal lui l-a luat, impreuna cu hainele si toate fotografiile, scrie LA Times.Femeia a mai ramas cu o singura imagine pixelata a baietelului, pe care o trimisese rudelor din El Salvador.

A anuntat disparitia copilului si a continuat sa il caute an dupa an, pâna când speranta i-a disparut. Dupa doua decenii, femeia s-a imbratisat totusi cu fiul ei de 22 de ani. Aceata a fost gasit de anchetatori si adus in SUA de peste granita, din Tijuana.
Se pare ca anchetatorii au refuzat in tot acest timp sa inchida dosarul. In urma cu putin timp, ei au primit informatia cum ca baiatul s-ar afla in Mexic, dupa ce tatal sau a murit.

maria mancia

Au aflat ca baiatul nu isi cunostea trecutul cu adevarat si ca tatal sai ii spusese ca mama l-a abandonat dupa nastere.
Momentul revederii a fost emotionant, inclusiv pentru Michelle Faxon, politista care a ajutat la rezolvarea cazului. „A fost un moment pe care mi-e greu sa il descriu. Si eu sunt mama si pur si simplu nu am putut lasa acest caz”, a spus femeia, care a subliniat ca dosarul este una dintre cele mai mari realizari din cei 31 de ani de cariera.
Adauga un comentariu