National

„Copilul meu era nevinovat. Etnobotanicele l-au distrus!” Asa isi apara calaul mama politistului violator

Publicat: 02 apr. 2012
1
Trei angajati ai Ministerului de Interne, fosti si actuali, au adus – in doar cateva zile – mari prejudicii de imagine si credibilitate institutiei ce le-a conferit un statut privilegiat.
Vineri seara, un fost politist de la Transporturieliberat conditionat dupa o tentativa de viol – si-a macelarit mama cu un cutit, iar un politist din Eforie a intrat cu masina in postamentul din sensul giratoriu de la Tuzla, apoi a fugit. Toti trei sunt cercetati pentru faptele comise, primii doi fiind deja dupa gratii pentru crimele lor.
Potrivit Adevarul de Constanta, consumul de alcool pare sa fie cauza pentru care comisarul Dragos Radu din Eforie, sef al Investigatiilor Criminale, si-a abandonat masina in sensul giratoriu din Tuzla. Vineri seara, ofiterul aflat in timpul liber s-a ciocnit cu autoturismul de postamentul pe care este amplasat un avion de mici dimensiuni. Coincidenta, monumentul se afla la mica distanta de Politia Tuzla.
Comisarul a plecat de la fata locului si numai ancheta Politiei a stabilit ca la volan se afla el, pentru ca Radu nu a recunoscut ca a condus, iar in ajutorul lui au sarit niste prieteni care sunt acum si ei cercetati de anchetatori. Acestia sunt cunoscuti in zona ca facand parte din lumea interlopa. Pentru ca la volan s-a aflat un ofiter de politie, dosarul a fost preluat de Parchetul Curtii de Apel Constanta, iar comisarul Dragos Radu este cercetat disciplinar de comanda Inspectoratului Judetean de Politie.
Culmea ironiei, mama politistului, Zoe Magda, si-a aparat fiul neconditionat. La vremea tentativei de viol, ea a tinut sa ceara ziaristilor de la Adevarul de Constanta sa nu-i mai acuze baiatul pe care il considera inocent.
„Era disperata sa reabiliteze numele fiului ei. Spunea ca el nu ar trebui sa fie considerat vinovat de tentativa de viol asupra tinerei din Parcul Tabacarie. «Copilul meu nu este vinovat!», repeta ea. Insista ca lui ii pare rau de ce s-a intamplat, dar pur si simplu s-a infuriat in momentul in care tanarul care le insotea pe fete l-a numit boschetar. «Copilul meu nu e un boschetar. E un suflet slab, care a cazut prada acelor nenorocite de etnobotanice si a pierdut orice control”, a pledat mama politistului.
Comentarii
Adauga un comentariu