Mozaic muzical

„Copilul minune al muzicii clasice romanesti”. A semnat 100 de creatii pentru orchestra si cor

Publicat: 02 iun. 2013
Copilul minune al muzicii clasice romanesti” a invatat sa cante la pian de la cinci ani, a semnat peste 100 de creatii pentru orchestra si cor, iar in urma cu doi ani a debutat si ca dirijor.
Vorbim despre un copil care nu s-a multumit sa zboare doar pe portativ, ci si in viata reala. La cei 17 ani, reuseste cu succes sa imbine orele petrecute in fata pianului cu cele de pilotaj. 
Matei Mihaescu a debutat pe scena Ateneului Roman la 10 ani intr-un concert de aproape trei ore unde au fost prezentate si primele lucrari de anvergura pe care le-a compus. In prezent are peste 100 de creatii pentru pian si orchestra.
Pasiunea pentru muzica ii ocupa cea mai mare parte din timp, dar usor, usor a lasat loc in viata sa de adolescent si unei alte pasiuni, scrie antena3.ro.
Acum Matei a inlocuit jucariile cu avioanele reale. Saptamanal merge le Aeroclubul Romaniei unde ia cursuri de pilotaj de aproape cinci luni.
A intrat al treilea din toti cei saisprezece boboci admisi la categoria zbor cu avioane ultrausoare cu motor.
In castile lui Matei nu se aude muzica, dar ii place senzatia. E chiar asa cum glumeste el, mereu cu capul in nori… si la propriu si pe portativ.


loading...

Adauga un comentariu