National

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, atac furibund la adresa ANAF

Publicat: 02 apr. 2015
1

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la Zalau, ca din punctul ei de vedere actiunile inspectorilor ANAF din ultima perioada sunt „un fiasco total al luptei antievaziune”.

Citeste si ADEVARATA STIRE A ZILEI – TVA redus mai devreme

„In opinia mea, simplul fapt ca Guvernul a anuntat ca va schimba legislatia inseamna ca recunoaste ca actiunile ANAF au fost un fiasco incredibil. Imi spunea un prieten: nu otravesti cainele ca sa scape de purici. Nu omori micul intreprinzator ca sa scapi de evaziune. Ceea ce a facut Guvernul Ponta nu s-a mai intamplat pana acum in Romania. Realmente a omorat micul intreprinzator si a terorizat o categorie de comercianti dand sanctiuni disproportionate.

Citeste si Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul este urias

Eu ma intreb, si toata lumea se intreaba, de ce nu vedem o adevarata lupta cu marea evaziune pentru ca in realitate acolo este problema. (…) Realmente, din punctul meu de vedere, toate aceste demersuri facute in ultima perioada, la nivel national, constat, inseamna un fiasco total al luptei antievaziune”, a sustinut Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa organizata la finalul unei intalnirii cu membri de partid din Salaj.

Citeste si BOMBA! PNL incearca sa ASCUNDA implicarea Alinei Gorghiu in cazul Electrica! Iata dovada

Prezent la evenimentul de joi, cel de-al doilea copresedinte al PNL, Vasile Blaga, a precizat ca in cazul firmelor carora li s-a suspendat activitatea se poate ajunge la mii de oameni care raman fara un loc de munca si in loc sa plateasca contributii catre stat vor fi „tinuti in spate” de catre stat, prin acordarea ajutorului de somaj.

Citeste si De ce nu apar in declaratia de interese contractele cu AVAS ale deputatei Alina

Alina Gorgiu a fost prezenta joi, alaturi de Vasile Blaga, la Zalau, la Consiliul de coordonare judetean al filialei Salaj a PNL, eveniment la care au participat circa 400 de membri si simpatizati ai partidului.

Adauga un comentariu