Local

Cori Gramescu si Denisa Nechifor, demonstratie live de „Ultimate Pilates” la Iulius Mall

Publicat: 20 oct. 2011
1

Cori Gramescu, cel mai reputat antrenor de fitness feminin din România, va fi prezenta în acest week-end la Iasi, unde va participa la primul Congres International de Pilates, organizat de Tonus Plus.

În paralel cu acest eveniment, Cori Gramescu va face o demonstratie live de „Ultimate Pilates„, la Iulius Mall, având-o ca invitata speciala pe Denisa Nechifor, mama fetitei lui Adrian Cristea. „Denisa îmi este prietena buna si, cum ea este din Iasi, a fost mai mult decât încântata sa participe la aceasta demonstratie live de Ultimate Pilates. Exercitiul se adreseaza tuturor femeilor care vor sa afle secretele unei forme de invidiat si are loc sâmbata, 22 octombrie, între orele 18.00-20.00, la etajul 1 din Iulius Mall”, a declarat Cori Gramescu.

Evenimentul include si o sesiune de întrebari si raspunsuri pe teme de nutritie. „Ma pregatesc, asadar, pentru o ora de sport tocmai în mall, iar Denisa si prietenele ei si-au pregatit deja echipamentul sportiv. Sper sa mi se alature multa lume, iar sesiunea de întrebari si de raspunsuri pe teme de nutritie va fi cu siguranta incintanta”, mai spune Cori Gramescu.

Conceptul „Ultimate Pilates” promite rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt – talia oricarei femei se micsoreaza cu minimum 3 cm în trei saptamâni. Noua disciplina urmeaza a fi prezentata în aceasta toamna si la târguri de fitness din Marea Britanie si Statele Unite, urmând a fi evaluata de marile lanturi de fitness de peste ocean, frecventate de vedete precum Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Garner, Liv Tyler, Ellen Pompeo, Rachel Weisz si Jennifer Lopez. „Ultimate Pilates combina miscarile de Pilates cu dansul, într-un mod relaxant si foarte eficient. Visul meu este acela de a lucra cu Madonna, care este fan Pilates”, a afirmat Cori Gramescu.

Adauga un comentariu