Cancan

Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată în trei luni

Publicat: 11 oct. 2021
Corina Caciuc
Trecutul Corinei Caciuc pare să nu fi fost deloc unul liniștit și ocolit de necazuri

Apar tot mai multe detalii cu privire la Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, care ar fi însărcinată. Totodată, antrenorul de fotbal a depus deja actele de divorț, despărțirea de Anamaria Prodan intrând în linie dreaptă. Dincolo de toate acestea, Laurențiu și Corina locuiesc împreună în Craiova, iar antrenorul va deveni, anul viitor, tată de fată.

De curând au apărut noi informații cu privire la noua femeie din viața lui Laurențiu Reghecampf, cea pentru care antrenorul de fotbal divorțează. Astfel, tânăra este cea care i-a sucit mințile lui Reghe, cei doi având o relație de ceva timp. Totodată, și antrenorul Universității Craiova pare să-și fi asumat relația cu aceasta, din moment ce a depus deja actele de divorț. De asemenea, se pare că Reghe și Anamaria Prodan au convenit deja detaliile despărțirii dar și condițiile financiare premergătoare divorțului.

Cine este Corina Caciuc

Una dintre întrebările vehiculate în mass-media în momentul de față este cea cu privire la identitatea amantei lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta se numește Corina Caciuc și este o tânără originară din Deva. Cu toate acestea, Corina și Laurențiu nu s-au cunoscut în România, ci tocmai în Dubai. De fapt, acesta este și locul în care cei doi s-au îndrăgostit și au început o relație.

Încet-încet, relația lor a evoluat și astfel s-a ajuns până la punctul în care Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, cu care avea o relație de 15 ani. Mai mult, Reghe și impresara au și un copil împreună, pe Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani. Dincolo de toate aceste aspecte, legătura dintre Reghe și Corina Caciuc a devenit tot mai puternică, cei doi fiind surprinși astă vară într-o vacanță în Grecia. Cei doi au fost acolo cu mai mulți prieteni și s-au comportat ca doi îndrăgostiți.

Corina Caciuc, însărcinată în luna a treia

După informațiile apărute în presa mondenă, Laurențiu Reghecampf și iubita lui ar locui împreună în apartamentul din Craiova. Mai mult, cei doi ar urma să devină părinți în primăvara anului viitor. Din moment ce relația dintre Reghe și Corina este din ce în ce mai serioasă, tânăra s-a mutat în urmă cu ceva timp în locuința antrenorului, la Craiova.

Iar vestea că cei doi ar urma să devină părinți i-a făcut să devină și mai apropiați, susțin surse apropiate cuplului. Din câte se pare, în doar șase luni, Reghecampf va devenit tată de fată, acesta având deocamdată doi băieți, pe Luca (20 de ani) și Laurențiu Jr. Iar sarcina Corinei este și motivul pentru care Laurențiu Reghecampf este hotărât să-și unească destinul cu iubita lui. În plus, cei doi chiar ar avea și naș de cununie, în persoana lui Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova

Așadar, pe măsură ce relația dintre Corina Caciuc și Reghe a avansat, cei doi par să-și asume legătura din ce în ce mai mult, odată cu divorțul de Anamaria Prodan.

Comentarii
  • Si daca amanta e gravida,iti parasesti sotia si copilul,calci cu „bocancii”imoralitatii în picioare și franci destine,suflete și o căsnicie de atatia ani?Sunt multe alternative pt.amantele care rămân în mod deliberat gravide,pt. A putea pune mana pe amantul cu bani!În dreptul civil avem de mult timp reglementată o lege,o instituție,aceea a plății pensiei alimentare.Avem,după cum ne au arătat ziarele,un exemplu celebru:V.Piturca!Bărbatul,om deștept și asumat,si-a văzut de familia lui și nu s-a lăsat „imbrobodit” de amanta.Amanta și măritată,va fi tot…amanta și pt.altii,pt.ca „năravul din fire,n-are locuire!”LECUIRE.(frangi).

Adauga un comentariu