Cancan ultimă oră

Corina Caragea a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală. De ce nu are copii până la 39 de ani

Publicat: 15 feb. 2022

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare de știri sportive este foarte iubită și apreciată, dar tot la fel este și de discretă. Vorbește puțin despre viața personală și niciodată nu i-a plăcut să dea explicații, dar de data aceasta a vrut să clarifice situația legată de căsătorie și copii.

Corina Caragea, totul despre căsătorie

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Deși o țară întreagă o știe și o iubește, își ține viața personală departe de ochii curioșilor și nu îi place deloc să vorbească despre problemele sale și despre aspectele intime. Totuși, a ținut să explice un aspect extrem de important: căsătoria.

Vedeta spune că mulți o bat la cap să facă acest pas, fără a înțelege faptul că ea nu simte deloc nevoia. Chiar și fanii săi o întreabă în mod repetat când va ajunge la altar și au speculat că deja ar fi avut loc ceremonia, dar ea susține că un act nu este deloc relevant pentru doi îndrăgostiți. Este de părere că idealul unui om nu este să se încadreze în tipare și merge pe ideea că există dragoste și fără căsătorie.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări’. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a spus Corina Caragea.

De ce nu are Corina copii

Un alt aspect despre care se vorbește foarte mult este faptul că are deja 39 de ani și nu a devenit niciodată mamă. Corina Caragea a fost întrebată dacă la un moment dat își dorește să devină mamă de fetiță sau de băiețel, la care a explicat că nu și-a programat nimic și, când va fi să fie, se va bucura de această reușită.

Este de părere că un copil nu este o joacă și trebuie tratat cu mare responsabilitate. În plus, crede că nu oricine trebuie să devină părinte și nu orice om este făcut pentru asta. Totuși, a învățat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui și că orice decizie va lua, este strict problema ei și răspunde în mod direct pentru ceea ce face.

„Eu mi-am programat să fac asta când vreau eu. Nu acum, deci nu am o proiecție. Cred că aș fi cu temele bine făcute și deloc potrivite cu realitatea din teren (râde). Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice, iar în această meserie nu e o garanție că dacă ți-ai învățat lecția, iei notă mare. (zâmbește) Cred însă că nu e pentru oricine și implică dedicare 100% și responsabilitate.’, a spus vedeta.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu