Cancan

Corina Caragea a pozat nud? Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare

Publicat: 18 mai 2022
Corina Caragea a pozat nud Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare
Cu toate că nu a acceptat să pozeze nud, Corina Caragea își surprinde admiratorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Multă lume se întreabă dacă celebra prezentatoare Corina Caragea a pozat nud. Focoasa brunetă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și face furori la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu un fizic de invidiat și arată spectaculos.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Corina Caragea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta și-a ținut mereu planul personal departe de ochii curioșilor, fapt care a atras și mai multă atenție din partea publicului autohton. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare.

Corina Caragea nu a acceptat să pozeze nud

Corina Caragea este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene. La vârsta de 39 de ani, bruneta se menține în formă și atrage privirile tuturor cu formele fără cusur și ținutele provocatoare. Cu toate că i s-a propus de multe ori să pozeze nud în revistele pentru bărbați, prezentatoarea de la Pro Tv a refuzat cu vehemență acest lucru.

Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, spre încântarea admiratorilor. Recent, Corina Caragea a postat câteva poze dintr-o vacanță exotică, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și să se mențină în formă.

,,Păstrez un echilibru între sport și ceea ce mănânc, astfel încât să nu acumulez frustrări alimentare. Eu zic că se poate mult mai bine, dacă nu aș fi cam leneșă, recunosc. Cred că sportul înseamnă sănătate, în primul rând și de aceea merg la sală sau fac sport în aer liber.”, a mărturisit prezentatoarea de la Pro Tv.

Printre vedetele care pozează sexy în mediul online se află și Alina Pușcaș. Îndrăgita actriță și prezentatoare își surprinde admiratorii cu fotografii în ipostaze incendiare. Și frumoasa artistă Delia Matache nu ezită să se afișeze în ținute provocatoare și îndrăznețe, spre încântarea fanilor acesteia.

Ce spune vedeta despre provocările din viața privată

Corina Caragea este extrem de rezervată în declarații când vine vorba de planul personal. Aceasta a ezitat mereu să ofere detalii despre partenerul ei de viață sau despre trecutul amoros. De-a lungul vremii, au apărut numeroase zvonuri legate de viața sa personală, însă prezentatoarea a refuzat să vorbească despre omul din spatele celebrității.

,,Cu timpul am înțeles că nu am de ce să mă justific în fața nimănui, mai ales necunoscuți, că întotdeauna răutăcioși vor exista, indiferent de ce zic sau fac și că e normal și să existe o curiozitate, mai ales când nu lași ușa deschisă către viața ta personală.

Nu că aș ascunde ceva urât, cum cred unii, însă pur și simplu pun mult preț pe protecția celor dragi și dacă eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii, ei nu au de ce să facă asta, să fie expuși, judecați, atacați. Așa am făcut cu părinții, sora sau partenerul de viață, indiferent cine a fost. (…)

Eu am ales întotdeauna să nu postez sau să vorbesc despre partenerul meu, indiferent cine a fost el. În continuare, eu îmi păstrez poveștile departe de ochii publicului și mă bucur în liniște de ele, doar eu și apropiații mei.”, a precizat aceasta.

Cu toate că nu a acceptat să pozeze nud, Corina Caragea își surprinde admiratorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare. Frumoasa prezentatoare arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu