Magazin

Corina Caragea are o coasta fisurata

Publicat: 11 mai 2011
1

Corina Caragea are o coasta fisurata, iar pe Cove îl doare fiecare parte a corpului si ia vitamine înainte de duelul de vineri seara, de la „Dansez pentru tine”, cand unul dintre ei va fi eliminat din concurs în urma voturilor telespectatorilor Pro TV, informeaza televiziunea. „Ma misc de parca as avea în permanenta un cutit înfipt în spate”, spune Corina Caragea, care, de o saptamana, are o coasta fisurata care ar necesita repaus si odihna. „Suntem la duel, nu am cum sa ma opresc, ma misc destul de greu, cu dureri permanente, însa stiu sigur ca sora lui Stefan, Camelia, pentru care noi luptam, are dureri infinit mai mari decat ce simt eu, asa ca nici macar nu ma plang”, spune prezentatoarea stirilor Pro TV din Sport.
Corina Caragea se plange ca a slabit destul de mult de cand a început repetitiile pentru „Dansez pentru tine”. „Nu m-am cantarit, însa simt ca am slabit cateva kilograme. Dupa concurs o sa încep o cura de îngrasare, o sa vreau sa mai pun cateva kilograme în plus”, spune Corina, precizand ca acum nu are timp sa manance foarte mult si nicidecum mese regulate, însa noaptea obisnuieste sa manance prajitura ei preferata, tiramisu, fara sa se vada asta pe silueta.
Pe de alta parte, si Cove simte pana în maduva oaselor rezultatele antrenamentelor intensive de dans. „Da, am observat modificari substantiale la corpul meu de cand sunt la «Dansez pentru tine». Cand ma trezesc dimineata, ma doare totul, fiecare particica a corpului, fiecare milimetru”, spune actorul, care nu crede ca a slabit, chiar daca toata lumea îi spune ca este mai suplu. Din cauza efortului urias pe care l-a depus, Cove a mancat destul de mult: „Am mancat ciocolata, prajituri, înghetata fara sa se depuna nici un kilogram. Iata un lucru bun!”. „Imi doresc sa-i putem oferi Claudiei sansa unei noi vieti”, a adaugat Cove, rugand telespectatorii sa aleaga cu sufletul vineri seara si sa trimita sms la 1322 cu textul „Cove”, pentru ca el promite sa faca spectacol adevarat în ringul de dans.

Adauga un comentariu