Cancan

Corina Caragea face furori pe Facebook. Cum s-a afișat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare

Publicat: 15 mart. 2022
Corina Caragea face furori pe Facebook. Cum s-a afișat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare
La vârsta de 39 de ani, Corina Caragea arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Celebra prezentatoare Corina Caragea face furori pe Facebook. Mereu zâmbitoare și energică, aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public. Corina Caragea se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare. Recent, prezentatoarea de la Pro Tv și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze inedite. Iată cum s-a afișat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare.

Corina Caragea arată spectaculos și face furori pe Facebook

Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Vedeta se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, iar în mediul online aceasta are un număr impresionant de urmăritori.

Pe Facebook, prezentatoarea de la Pro Tv își surprinde fanii cu fotografii din vacanțe exotice sau se afișează în ipostaze provocatoare și pune pe jar inimile bărbaților. Dincolo de succesul pe plan profesional, Corina Caragea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. În pofida zvonurilor apărute în presă, aceasta a dorit să își țină familia și iubitul departe de ochii curioșilor.

O prezență discretă în lumea mondenă este și colega ei de breaslă, Ramona Păuleanu. Aceasta a vorbit de puține ori despre planul personal, la fel ca frumoasa știristă Bianca Ioniță, care are o familie superbă și o carieră impresionantă.

La vârsta de 39 de ani, Corina Caragea se bucură de succes în televiziune și se menține în formă. Frumoasa prezentatoare are un corp de invidiat și este o apariție încântătoare de fiecare dată când apare la tv.

Cum se afișează prezentatoarea în mediul online

Corina Caragea a dorit mereu să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea de la Pro Tv a vorbit de puține ori despre familie sau despre bărbatul care i-a cucerit inima. De-a lungul timpului au apărut în presă zvonuri că aceasta este căsătorită cu un milionar sau că a avut relații cu mai mulți bărbați celebri.

Corina Caragea a negat cu vehemență majoritatea presupunerilor apărute și a precizat că nu dorește să își expună viața privată în lumina reflectoarelor.

,,Am văzut și eu pe internet rostogolindu-se știrea falsă, însoțită de poze de la așa-zisa mea nuntă din Toscana, în 2018, cu un milionar. Eram doar invitată. Și multe alte informații greșite despre viața mea personală pe care eu, niciodată, nu am expus-o.

Deși am tot negat imediat după apariția acestor zvonuri, nimeni nu m-a ascultat. Pentru că eu am ales întotdeauna să nu postez sau să vorbesc despre partenerul meu, indiferent cine a fost el. În continuare, eu îmi păstrez poveștile departe de ochii publicului și mă bucur în liniște de ele, doar eu și apropiații mei.”, a declarat aceasta.

De zvonuri și controverse în spațiul public a avut parte și Corina Caciuc, după ce s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe Instagram.

Corina Caragea este atentă la aparițiile sale publice, iar în mediul online își surprinde fanii cu fotografii incendiare din vacanțele exotice. Frumoasa prezentatoare adoră să călătorească, iar pe rețelele de socializare împărtășește cu fanii experiențele din superbele vacanțe. Mai mult, aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute inedite.

Prezentatoarea de la Pro Tv a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să aibă o siluetă perfectă.

,,Păstrez un echilibru între sport și ceea ce mănânc, astfel încât să nu acumulez frustrări alimentare. Eu zic că se poate mult mai bine, dacă nu aș fi cam leneșă, recunosc. Cred că sportul înseamnă sănătate, în primul rând și de aceea merg la sală sau fac sport în aer liber.”, a mărturisit vedeta.

Și colega ei de breaslă, Magda Pălimariu, face furori cu fizicul de invidiat, aceasta precizând că nu și-a făcut operații estetice până acum și reușește să arate atât de bine având un stil de viață sănătos.

La vârsta de 39 de ani, Corina Caragea arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze provocatoare. Prezentatoarea atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și se bucură de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu