Mozaic muzical

Corina Chiriac avea 26 de ani cand s-a indragostit nebuneste de un alt mare artist, iar relatia lor s-a terminat in 1983 din cauza regimului comunist

Publicat: 05 nov. 2018
3

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate si indragite artiste de muzica usoara din Romania. Si daca pe cariera a pus dintotdeauna foarte mult pret, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu partea sentimentala.

Corina Chiriac, in varsta de 69 de ani, este o prezenta fascinanta atat in viata de zi cu zi, cat si pe micul ecran. Artista a dezvaluit ca a fost indragostita o singura data in viata, dar ca i-a fost de ajuns, nemaidorind sa treaca niciodata prin aceasta experienta: „M-am indragostit foarte tarziu. Prima oara m-am indragostit la 26 de ani. In seara aia mi-am dat seama, aveam nod in stomac, ma fastaceam, eu care sunt vorbareata. E tampita chestia asta, nu as vrea sa mi se mai intample. Sa ma ierte spectatorii, devii tembel. Pot sa dau in scris ca nu-mi mai trebuie indragosteala. Eu am acum alte preocupari. Intr-o viata intreaga o singura data mi s-a intamplat” – a marturisit Corina Chiriac la B1Tv.

Corina Chiriac a fost maritata o singura data, timp de 4 ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divortat in 2007, insa nu a dus lipsa de cereri in casatorie: ” Eu am ales cariera cu adevarat, asta ma implineste pe mine. Au fost baieti, barbati care m-au cerut de nevasta in studentie, in liceu chiar si le-am spus nu. Vazusem niste situatii dramatice. Mie cu siguranta mi-a dat Dumnezeu o alta vocatie” – a mai spus Corina Chiriac.

Adauga un comentariu