Cancan ultimă oră

Corina Chiriac, omul, nu vedeta. Cum se descrie acum cântăreața, la cei 72 de ani

Publicat: 22 iun. 2022
Corina Chiriac machiată strident
Cum se descrie acum Corina Chiriac, la cei 72 de ani

Corina Chiriac a povestit frânturi din viața ei în podcastul lui Damian Drăghici. Cu o mare cunoaștere de sine, îndrăgita cântăreață spune că sunt momente când îi priește singurătatea, dar la fel de bine se simte și înconjurată de prietenii ei. Iată ce întâmplări a mai relatat, spre bucuria fanilor care au urmărit-o cu plăcere.

Corina Chiriac a povestit în podcastul lui Damian Drăghici despre cum e viața ei acum, la cei 72 de ani. Corina Chiriac.

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv, am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină, hai, cu ce mă mai laud?! Cam așa!”, a spus aceasta.

Cum se descrie acum Corina Chiriac, la cei 72 de ani. A lucrat ca administrator de blocuri

Este considerată o doamnă a muzicii ușoare românești sau, cum a spus ea, mai în glumă, „gagica muzicii ușoare românești”. Un om simplu, cu credință în Dumnezeu. De altfel, Dumnezeu este cel care i-a fost acesteia de cel mai mare ajutor în momentele grele, a spus cântăreața.

Un alt lucru pe care l-a povestit a fost faptul că după ce a părăsit România comunistă, Corina Chiriac a ajuns în America. Susține că nu s-a întors cu foarte mulți bani de acolo, dar a acumulat în schimb experiență, fiind o perioadă a vieții în care i „s-a deschis orizontul minții”. Tot acolo a lucrat și ca administrator de blocuri.

„Eu plecasem ca turist. Prietenii de acolo s-au consultat cu un avocat, el i-a spus că dacă am un contract, fie și fictiv, pot să rămân acolo că mi-am găsit de lucru, că nu dorm pe stradă. M-au adoptat trei familii! Iar una mi-a zis că pot fi administrator de proprietăți. M-au dus să-mi arate. Sunt mândră că am reușit, a fost o reconversie profesională cu care am reușit. Am primit două scrisori de recomandare din partea patronilor unde lucram, la blocurile respective”, a spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac, omul, nu vedeta

Corina Chiriac nu are copii și a declarat la un moment dat că a iubit o singură dată în viață. Tot o singură dată a și fost căsătorită, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007.

„Eu am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Amintiți-vă, am locuit pe trei continente”, a spus aceasta într-un interviu.
Adauga un comentariu