Magazin

Corina, probleme de sanatate: „Am ajuns la Urgente”

Publicat: 07 aug. 2013
1

Indragita cantareata Corina Bud se vede nevoita sa faca fata unor sacaitoare probleme de sanatate. Artista s-a ales cu o raceala care nu i-a dat pace timp de mai multe luni, care s-a agravat din cauza drumurilor catre concertele pe care le avea de sustinut in toata tara si din cauza aerului conditionat pe care ea nu il suporta.

Din pacate pentru Corina, raceala a adus cu sine si o serie de complicatii, ea fiind diagnosticata si cu o sinuzita, care i-a dat toate planurile peste cap. Intoarsa din vacanta, cantareata s-a hotarat sa trateze foarte serios aceasta problema, a facut mai multe investigatii si s-a hotarat sa ia o pauza pentru a merge alaturi de familie, la salina, acolo unde se stie ca se pot trata afectiunile respiratorii, scrie libertatea.ro.

Cantareata a fost si protagonista unui episod care a provocat spaima in randul apropiatilor ei, ea ajungand la Spitalul de Urgenta din Bacau, pentru ca avea febra si se simtea foarte rau, din cauza sinuzitei, in drum spre un concert care urma sa aiba loc la Vatra Dornei.

„Am ajuns si la Urgenta, pentru ca mi-a fost foarte rau. Acum iau antibiotice, desi eu nu antibiotice niciodata, nu sunt de acord cu asta, dar acum chiar a trebuit. Merg la salina cateva zile si saptamana viitoare sper sa-mi pot relua programul”, a declarat Corina.

Adauga un comentariu