Sport

Cornel Dinu a fost operat cu succes

Publicat: 12 aug. 2011
1

Operatia pe cord deschis la care a fost supus Cornel Dinu si care a durat 9 ore a reusit, informeaza Realitatea.net. Cornel Dinu a fost supus unei interventii de bypass coronian. Operatia a început la ora 11.00 dimineta si a durat 8 ore. Interventia chirurgicala a fost efectuata de doctorul Serban Bradisteanu, cel care s-a ocupat de Cornel Dinu inca de cand acesta s-a internat, pe 19 iulie.
„A fost o operatie dificila, dar ne-am asteptat la asta. De aceea am si asteptat ca acele leziuni de infarct sa se cicatrizeze. Speram ca la cord nu va mai fi nevoie de interventii. El se va simti normal, ca dupa orice operatie de asa amploare. Isi va putea relua activitatea normal. Poate in urmatoarele ore vom oferi mai multe detalii”, a declarat medicul Serban Bradisteanu. Dupa operatie, Cornel Dinu se afla la Terapie Intensiva, unde va fi in continuare tinut sub observatie.
In urma cu aproximativ trei saptamani, fostul antrenor al echipei Dinamo s-a prezentat la Spitalul Floreasca dupa ce a suferit un infarct. Atunci, medicii au decis sa-i monteze un stent. Operatia de bypass coronarian este o interventie de revascularizare folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii la pacientii cu afectiuni severe ale arterelor coronariene.

Comentarii
  • nea Cornele , sa-ti dea D-zeu sanatate si sa lupti ca un adevarat CAINE PANA LA MOARTE. Nu sunt Dinamovist dar IUBESC LEGENDELE

Adauga un comentariu